Quote Originally Posted by lespa View Post
Isprobao sam jednu sesiju treninga za ST Kutinja. Lik je dobio 15 skila za nebitne atribute sto je ravno 1% kvaliteta. Potrosio je 64% kondicije, znaci malo vise od 4 bustera. Za skok zvezdice pri ovom treningu bi mu trebalo nesto preko 80 bustera. Lol, meni je sve ovo potpuno sjebano. Mutanti sa mladim ekipama su pocasceni dominacijom u narednih desetak sezona jer ce lako podici kvalitet tima u odnosu na sve ostale.

Ali ajde, jos je rano da se sudi.

pa iskoristi dok još ima 21 godinu, nagruvaj mu atribute sa niskim procentima na 100% i penzionisaće se u tvom klubu. imam ja jednog AMC-a koji je na 8*, 21 god. pa ću ga testirati.
Ja sam ga vec podigao na 140%, potrosio je oko 50 bustera od 129-140%. Pokusao sam razlicite sesije treninga uglavnom nebitnih vestina uz neke treninge koji su obuhvatali i snagu,brzinu,kreativnost,dribking,dodavanje,postav ljanje i igru glavom koji su bitni za ST. Ubedljivo najisplativija verzija treninga je ona koju sam izbacio. Na 4 bustera je dobijao izmedju 13-17 vestina ili u proseku oko 1% kvaliteta. U drugim sesijama do desetak atributa na 4 bustera. U zadnjoj sesiji iako je dobio 8*. nastavio je napredak slicnim tempom.

Problem je sto ne znam kako ce ti novi skilovi uticati na njegov ucinak? Bitni atributi su i dalje najvazniji. Cimam se da ga podignem jos malo da ne ispadne posle jadac kada treba opravdati kvalitet na terenu. Odnosno da sve bude bacanje bustera uzalud.

Testirao sam i Grasa 7*, pronasao sesiju gde je dobio 19 skilova na 4 bustera kondicije. To mu dodje oko 1.30% kvaliteta za jedan ciklus treninga. Brzinu ima 302% i ne da mu se da mrdne sa tog procenta.

Nisam pametan u kom smeru da razvijam tim? Mada, zamorce moze biti Kutinjo jer ce sledece srzone napuniti 22. godine.

Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока