Results 1 to 10 of 485
Like Tree1229Likes

Thread: Sezona 104 - 1. april - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion Crvena Zvezda's Avatar
    svi koji imaju mlade igrace sa napucanim skilovima sada mogu sa ne mnogo zelenih svoju ekipu bas podici.
    Da sam hteo da dižem prosek tima, radio bih ja to i pre ove promene. Hvala u svakom slučaju.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    svi koji imaju mlade igrace sa napucanim skilovima sada mogu sa ne mnogo zelenih svoju ekipu bas podici.
    Da sam hteo da dižem prosek tima, radio bih ja to i pre ove promene. Hvala u svakom slučaju.

tvoja je stvar kako ces iskoristiti svoje resurse. moj komentar se odnosi na promenu da se sada lako napucavaju atributi sa niskim procentom jer kvalitet igraca tj. zvezdica nije vise ogranicavajuci faktor.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    tvoja je stvar kako ces iskoristiti svoje resurse. moj komentar se odnosi na promenu da se sada lako napucavaju atributi sa niskim procentom jer kvalitet igraca tj. zvezdica nije vise ogranicavajuci faktor.
    I moj se odnosi na promene sistema treninga i kao kritika Nordeusu.