pobeda u 22. kolu i osvojena titula.
protivnik slomljen u samom finisu ali statisticki gledano, potpuno zasluzena pobeda i 16-ta pobeda bez primljenog gola.
u sledecoj sezoni nastavljam sa istom ekipom jer su svima nabijeni skilovi pa nema potrebe za ulaganjem. za to mogu da zahvalim i ljudima iz nordeusa jer sam sa ne mnogo zelenih ove sezone podigao prvu postavu na 135% pa ce tako neki igraci docekati penziju u mom klubu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Do 84' moram da se jedem protiv ovakve formacije i menadžera koji nije prisutan i hoće da tankuje. Strašno. Ali zato još jedna odlična performansa moga golmana.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Finale za infarkt protiv 50% slabijeg tima.Izvukao nas ST u 119'.
KUP JE NAŠ!
P.S.Hvala navijačima!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Dupla kruna osigurana. Cekao sam momenat kada ce da pocne da troluje moje rivale obzirom na snagu i rezultate mog tima.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Kod mene kup lagano u finalu
Verovatno i liga ide mom klubu...
Super liga, ce biti gusta. Kako sada stvari stoje, igracu protiv kluba koji je trenutno samo 3% slabiji.
Inace klub sam osnovao pre par godina. Cisto me nekada zanimalo da probam igru ali nisam igrao od tog dana. Pre dvadesetak dana, tacnije 29og aprila, ukljucio sam opet. Promenio sam grb kluba, ime stadiona itd... i sada stoji da je klub osnovan 29og aprila, a krenuo sam od ranga 3, tj. to je bio nivo kluba kad sam usao u igru.
Eto to je to. Za pocetnika nije lose. Naravno znam da ce bti teze kasnije. U mojoj ligi trenutno, ako izuzmem svoj klub, jos 5-6 igraju sa aktivnim menadzerom.
Last edited by Miljan94; 05-22-2018 at 11:14 PM.
Osvojen kup sa Partizanom i Mačvom
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
*ebo ih asistent menadzera koji ce im *urac kada su nepismeni
Od 11 igraca na terenu oni znaju samo golmana