S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Probao sam ovo internacional, odigrao par tekmi, glupot totalna.
idemoooooooooooooooo
Mene je malo istrolovao, dao mi je golman Japana gol iz slobodnjaka pa sam igrao nereseno![]()
PUŠI MI NORDEUSE 39 KURČEVA ZA NJEGOVIH 39 POSTO POSJEDA LOPTE SA KOJIM ME JE ISTROLOVAO.I SADA MI SE PREDNOST SMANJUJE NA 2 BODA 2 KOLA PRIJE KRAJA.PIČKA VAM MATERINA SELJAČKA ZA OVAJ TROL.SJUTRA MORAM DA IGRAM SA NAJJAČOM POSTAVOM PROTIV BOTA IAKO 3 SATA KASNIJE IMAM FINALE LŠ,JER JEDINO TAKO MOGU DA IZBJEGNEM TROL.PUŠITE KURAC I ZA TO!!!TREBA LI NAPOMENUTI DA SAM IMAO +15 POSTO POSJEDA,I DA PROTIVNIK NIJE PRATIO MEČ.
PUŠITE KURAC NORDEUSOVCI!!!!!!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
TAKODJE,SPRIJEČILI STE ME DA OSVOJIM DOSTIGNUĆE NEPORAŽEN,I OVIM TROLOM STE MI PREKINULI NIZ OD 47 TEKMI BEZ PORAZA.TAKODJE MORAM DA TROŠIM DODATNE ZELENE KOFERE JER SJUTRA MORAM DA IGRAM LIGU SA NAJJAČOM POSTAVOM PROTIV BOTA.IAKO 3 SATA KASNIJE IMAM LŠ ZATO ŠTO IMAM SAMO 2 BODA PREDNOSTI!!!!
E da,zaboravih da kažem:PUŠITE
MI
KKKKUUUURRRRAAAAACCCC
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Ajde polako sa psovkama. Tek ste počeli da igrate, a psujete ko matori.![]()
Slazem se![]()
Ali ako vec psuju, neka bude ******** upuceno onima koji su zaduzeni za odredjene stvari oko igrice, mislim da nije ok da se psuje svima redom.
Necu nikoga da branim, samo iznosim svoje misljenje, neko ce se sloziti, a neko ne.
Uvijek je postojala crna ovca u svemu ali ne treba zbog toga kriviti sve.
U ostalom svi se mi u svojim privatnim zivota susrecemo mozda i sa gorim stvarima, ovo bi trebala biti jedna vrsta zabave![]()