Page 71 of 80 FirstFirst ... 21616970717273 ... LastLast
Results 701 to 710 of 811
Like Tree2085Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: Sezona 105 - 29. april - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by mAsTeR06 View Post
    Ja se izvinjavam za svoj post,i trudiću se da ne psujem.Ali vjerujte mi da mi nije svejedno,jer mi je ovaj trol zakomplikovao borbu za triplu.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
    Ja nikoga necu braniti niti napadati, svako od nas igra za sebe
    Samo sam napisao moje misljenje

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by mAsTeR06 View Post
    Ja se izvinjavam za svoj post,i trudiću se da ne psujem.Ali vjerujte mi da mi nije svejedno,jer mi je ovaj trol zakomplikovao borbu za triplu.

Tek ćeš ti doživeti pravi trol. Tamo za jedno 4-5 sezona, kada celo prvenstvo ne možeš ni jednu tekmu da dobiješ, a najjači si. Tada lepo na zidove ćebad, a na pod dušeke da staviš. Inače ode i računar i tablet i mobilni u k.... Zato opušteno. Malo ste preterali poslednjih dana, ali se razumemo. Hvala.

Addicted mAsTeR06's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Tek ćeš ti doživeti pravi trol. Tamo za jedno 4-5 sezona, kada celo prvenstvo ne možeš ni jednu tekmu da dobiješ, a najjači si. Tada lepo na zidove ćebad, a na pod dušeke da staviš. Inače ode i računar i tablet i mobilni u k.... Zato opušteno. Malo ste preterali poslednjih dana, ali se razumemo. Hvala.
    Sve je u redu.

P.S.Samo da me ne istroluje sjutra u Ligi i LŠ,pa posle nek rade šta hoće

Addicted mAsTeR06's Avatar
    Obavještenje:

Sjutra ujutru u 11:54 igram Finale Lige Šampiona.Volio bih da me podrži ko bude u prilici.

Champion lespa's Avatar
    poraz u prvenstvu i sada se situacija komplikuje. i dalje imam prednost (+2) i treba da gostujem 6-tom na tabeli i da docekam kod kuce treceg.
    Posto sam vec posle pola sata bio u zaostatku, prelazim na napadacku igru a kasnije i ubacujem drugog ST-a umesto DMC-a. ali nista, do kraja ostajem na tri suta u okvir gola koje sam imao i u 30. minutu. golman 4 osmice a onda danas ocena 5.4.
    Ovaj menadzer mi je pravio probleme i u prosloj sezoni tako da je dobar takticar.

Sezona 105 - 29. april - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 105 - 29. april - Kako vam ide?-capture222.jpgSezona 105 - 29. april - Kako vam ide?-capture333.jpgSezona 105 - 29. april - Kako vam ide?-capture444.jpgSezona 105 - 29. april - Kako vam ide?-capture555.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Newbie
    Bas svaka cast, kreatorima igre...

Igram malocas sa reprezentacijom protiv Norveske i u sred utakmice me izbaci zbog neke greske pri povezivanju ili sta vec... Ponovim utakmicu, samo sto je pocela eto ga opet. Udjem ponovo da probam, kad imam sta i da vidim. Kondicija tima oko 65-70%.

I sta, sad ja sam kriv zbog njihovih problema sa serverom i trebam da trosim kofercice?

Nije mi jasno zasto nisu napravili da se utakmica igra i kad menadzer nije u igri, onako kao sto se igra i u normalnom rezimu?

Ovo je stvarno bzv...

Quote Originally Posted by Miljan94 View Post
    Bas svaka cast, kreatorima igre...

Igram malocas sa reprezentacijom protiv Norveske i u sred utakmice me izbaci zbog neke greske pri povezivanju ili sta vec... Ponovim utakmicu, samo sto je pocela eto ga opet. Udjem ponovo da probam, kad imam sta i da vidim. Kondicija tima oko 65-70%.

I sta, sad ja sam kriv zbog njihovih problema sa serverom i trebam da trosim kofercice?

Nije mi jasno zasto nisu napravili da se utakmica igra i kad menadzer nije u igri, onako kao sto se igra i u normalnom rezimu?

Ovo je stvarno bzv...
    Čim ti je kondicija na 65%, znači da je odigrana. A ako nemaš mogućnost da izabereš igrača kao poklon, e to znači da si ili izgubio ili igrao nerešeno.

Newbie
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Čim ti je kondicija na 65%, znači da je odigrana. A ako nemaš mogućnost da izabereš igrača kao poklon, e to znači da si ili izgubio ili igrao nerešeno.
    Nije odigrana, nego sam pokretao 2 puta, i kad sam usao treci put bilo je toliko. Inace nakon prvog izbacivanja usao sam u igru odmah i pokrenuo sledeci mec. Valjda ne mogu da pokrenem mec, onda izadjem iz igre, udjem ponovo i pokrenem opet drugi mec? Hoces da kazes da mogu da igram 2 meca u isto vreme?
    Last edited by Miljan94; 05-24-2018 at 03:41 PM.

Quote Originally Posted by Miljan94 View Post
    Nije odigrana, nego sam pokretao 2, i kad sam usao treci put bilo je toliko. Inace nakon prvog izbacivanja usao sam u igru odmah i pokrenuo sledeci mec. Valjda ne mogu da pokrenem mec, onda izadjem iz igre, udjem ponovo i pokrenem opet drugi mec? Hoces da kazes da mogu da igram 2 meca u isto vreme?
    Ne može da se igraju 2 meča istovremeno. Kolika ti je bila kondicija pre mečeva? Puna?

Newbie
    Da bila je puna...

Naravno da ne moze dva meca u isto vreme, to je bilo ironicno pitanje.

Ali vidi, ja sam se nakon prekida prvog mec ulogovao opet u igru i imao mogucnost da omah pokrenem novi mec, tj. nije se nastavio onaj prethodni i ako je bio tek neki 50ti minut. Na kondiciju nisam tada ni obratio paznju. Tada sam pokrenuo taj drugi mec i opet me izbacila igra. Kada sam usao treci put, tada sam video da je kondicija ta koja je.

Page 71 of 80 FirstFirst ... 21616970717273 ... LastLast