Tek ćeš ti doživeti pravi trol. Tamo za jedno 4-5 sezona, kada celo prvenstvo ne možeš ni jednu tekmu da dobiješ, a najjači si. Tada lepo na zidove ćebad, a na pod dušeke da staviš. Inače ode i računar i tablet i mobilni u k.... Zato opušteno. Malo ste preterali poslednjih dana, ali se razumemo. Hvala.
Obavještenje:
Sjutra ujutru u 11:54 igram Finale Lige Šampiona.Volio bih da me podrži ko bude u prilici.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
poraz u prvenstvu i sada se situacija komplikuje. i dalje imam prednost (+2) i treba da gostujem 6-tom na tabeli i da docekam kod kuce treceg.
Posto sam vec posle pola sata bio u zaostatku, prelazim na napadacku igru a kasnije i ubacujem drugog ST-a umesto DMC-a. ali nista, do kraja ostajem na tri suta u okvir gola koje sam imao i u 30. minutu.golman 4 osmice a onda danas ocena 5.4.
Ovaj menadzer mi je pravio probleme i u prosloj sezoni tako da je dobar takticar.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Bas svaka cast, kreatorima igre...
Igram malocas sa reprezentacijom protiv Norveske i u sred utakmice me izbaci zbog neke greske pri povezivanju ili sta vec... Ponovim utakmicu, samo sto je pocela eto ga opet. Udjem ponovo da probam, kad imam sta i da vidim. Kondicija tima oko 65-70%.
I sta, sad ja sam kriv zbog njihovih problema sa serverom i trebam da trosim kofercice?
Nije mi jasno zasto nisu napravili da se utakmica igra i kad menadzer nije u igri, onako kao sto se igra i u normalnom rezimu?
Ovo je stvarno bzv...
Nije odigrana, nego sam pokretao 2 puta, i kad sam usao treci put bilo je toliko. Inace nakon prvog izbacivanja usao sam u igru odmah i pokrenuo sledeci mec. Valjda ne mogu da pokrenem mec, onda izadjem iz igre, udjem ponovo i pokrenem opet drugi mec? Hoces da kazes da mogu da igram 2 meca u isto vreme?
Last edited by Miljan94; 05-24-2018 at 03:41 PM.
Da bila je puna...
Naravno da ne moze dva meca u isto vreme, to je bilo ironicno pitanje.
Ali vidi, ja sam se nakon prekida prvog mec ulogovao opet u igru i imao mogucnost da omah pokrenem novi mec, tj. nije se nastavio onaj prethodni i ako je bio tek neki 50ti minut. Na kondiciju nisam tada ni obratio paznju. Tada sam pokrenuo taj drugi mec i opet me izbacila igra. Kada sam usao treci put, tada sam video da je kondicija ta koja je.