Gtova sezona, prva bez trofeja, ali sigurno ne i poslednja takve vrste. Utisak je da sam u kupu i Ligi sampiona mogao vise, ali sta da se radi, na svojim greskama se uci. U ligi drugi iako smo jedina ekipa koja ima ispod 110 u prva 4. Osvajac titule je bio neprikosnoven cele sezone i samo od Sova je doziveo poraz na sta smo ponosni. Takodje smo ponosni i na cinjenicu da smo primili najmanje golova u ligi. Karl Hogan je najbolji asistent lige i drugi najbolje ocenjeni igrac dok je Coezy drugi strelac prvenstva.
![]()
Konacno je osvojena liga posle 4 sezona
Cestitke svima na osvojenim trofejima
zavrsena sezona pobedom u prvenstvu protiv poslednjeg na tabeli. u Ligi 20 pobeda bez primljenog gola sto je kul. bilo je 3-4 aktivna menadzera ali imao sam najbolju ekipu pa je prvo mesto bilo ocekivano. za sledecu sezonu, mislim da necu dirati prvih 11 mozda napravim promenu kod rezervnih 7.
sutra zapocinjem nivo 50. kada sam pocinjao nisam ocekivao da cu dogurati tako daleko, ali eto...
najbolji igrac u ovoj sezoni je ST Isern mada je i AMR Frisanco bio solidan.
![]()
Last edited by lespa; 05-26-2018 at 03:01 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sada je i zvanično:
FK PARTIZAN JE OSVAJAČ TROSTRUKE KRUNE!
ODBRANILI SMO TROFEJ U LIGI POBJEDOM U POSLEDNJEM KOLU!
SREĆA JE BILA NAŠ SAVEZNIK U FINALIMA KUPA I LŠ.
P.S.ČESTITKE SVIMA NA OSVOJENIM TROFEJIMA I PUNO SREĆE SLEDEĆE SEZONE!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Danas u svakoj utakmici na event-u primamo golove u prvom minutu, od jebene 20%+ slabije Australije i onda jurnjava... Nema boga gol da im daš ako napadaš... Boranija od 2* i 3* dobija ocene 8 i 9... ceo tim...
Što je najgore, konkretno u ovoj utakmici, do 86. minuta stoji 0-0... Taman damo gol, ja reko' napokon, kad ono 1-1... Napušite mi se kurca za ovo...
E da, umalo da zaboravim... Napušite mi se kurca, zato što se na svakoj drugoj utakmici povređuju igrači od 7*...
![]()
Last edited by Steppenwolf; 05-26-2018 at 04:07 PM.
I druga sezona bez osvojene lige... Pereda je bio najbolje ocenjeni igrač u ligi i drugi asistent, neki od igrača u napadu i sredini terena su odigrali najbolje sezone, ali to nije bilo dovoljno za titulu... Osvojili smo 4. mesto, tako što smo u poslednjem kolu tukli 2. na tabeli, koji je jači 22%... Tragičari sezone su golman Martens i najjači štoper Tatara...
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522