Page 10 of 57 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 564
Like Tree1374Likes

Thread: Sezona 108 - 22. jul - Kako vam ide?

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Optimista...

Attachment 106502
    Ima i većih
    mAsTeR06 and Madridista like this.

Addicted mAsTeR06's Avatar
    Pogledaj post #89,samo pročitaj kakva su moja iskustva
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Jbg, zaboravih ovoga da turim "".
    Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

@master
    Druže opušteno, kao što napisah, ne stavih smajli. Imalo bi skroz drugačiju konotaciju. Ima dosta toga što ti kažeš, a ima i da na početku, recimo u prvih 10-ak sezona, 2 trol sezone ti zapadnu. Šta god da uradiš, ne vredi. Sa istim timom, sledeće osvojiš triplu. Lud zbunjenog.
    E sada, Kole je očigledno upao na server gde ima dosta aktivnih igrača. Moje mišljenje je da pojedini njegovi protivnici imaju više profila na većem nivou i to iskustvo koriste na njegovom nivou. Ja ne pamtim kada sam lično poslednji put bio na 115+% početkom ili polovinom sezone. Možda pred poslednji vikend i to za 1-2% preko. Imam samo 1 ili 2 triple, ali zato 15 prvenstava za redom. U prvenstvu sam uvek imao nominalno jačih timova, a završavao sa 1-2 poraza. Skaute ni preporučene nisam kupio sigurno 15 sezona. Sve sa aukcija i 1-2 sa pregovora. Ali sam ih zato ciljno trenirao.
    Na kraju krajeva, ovo je sve algoritam. Čim nama sa 22' prebaci na 45' i onda vrati, znači da uticaj menadžera na igru je sveden na minimum.
    Što se tiče counter formacija, nekada bilo, kada su postojale i ilegalne. Igraj jednu te istu uvek. Menjaj samo u toku meča, ako krene loše pa gurne sve u napad.
    mAsTeR06 and Madridista like this.

Addicted mAsTeR06's Avatar
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    @master
    Druže opušteno, kao što napisah, ne stavih smajli. Imalo bi skroz drugačiju konotaciju. Ima dosta toga što ti kažeš, a ima i da na početku, recimo u prvih 10-ak sezona, 2 trol sezone ti zapadnu. Šta god da uradiš, ne vredi. Sa istim timom, sledeće osvojiš triplu. Lud zbunjenog.
    E sada, Kole je očigledno upao na server gde ima dosta aktivnih igrača. Moje mišljenje je da pojedini njegovi protivnici imaju više profila na većem nivou i to iskustvo koriste na njegovom nivou. Ja ne pamtim kada sam lično poslednji put bio na 115+% početkom ili polovinom sezone. Možda pred poslednji vikend i to za 1-2% preko. Imam samo 1 ili 2 triple, ali zato 15 prvenstava za redom. U prvenstvu sam uvek imao nominalno jačih timova, a završavao sa 1-2 poraza. Skaute ni preporučene nisam kupio sigurno 15 sezona. Sve sa aukcija i 1-2 sa pregovora. Ali sam ih zato ciljno trenirao.
    Na kraju krajeva, ovo je sve algoritam. Čim nama sa 22' prebaci na 45' i onda vrati, znači da uticaj menadžera na igru je sveden na minimum.
    Što se tiče counter formacija, nekada bilo, kada su postojale i ilegalne. Igraj jednu te istu uvek. Menjaj samo u toku meča, ako krene loše pa gurne sve u napad.
    Napisao sam post prije nego što si mi smajlijem stavio do znanja da tvoj prethodni post nema negativnu konotaciju.I da sam na startu znao da ima pozitivnu konotaciju napisao bi onaj post,čisto da podijelim svoja iskustva i zapažanja,na kraju krajeva ipak je ovo forum

Crvena Zvezda and Madridista like this.

VIP
    Šveđanin Suad Demir je napustio Partizan za 3 tokena, posle 7 sezona i jednog osvojenog trofeja u ligi... Užasno spor, ipak je izdržao 7 sezona u klubu... Sa novim treningom ovakvi će da izdrže jedva 2 sezone...

Sezona 108 - 22. jul - Kako vam ide?-1ciiii.jpg

Addicted NekoIzMase's Avatar
    Quote Originally Posted by mAsTeR06 View Post
    Šta onda igra ulogu?Možda atributi?

Valjda je do sada svima jasno da je 50% sreca 50% sve ostalo. Algoritam nema veze sa zivotom a najbolji primer za to su ti ofsajdi i kontra napadi koji se ukljucuju sami po zleji.

Ja recimo nikad ne igram offside zamke zato sto ne znam sta utice na to da bi ofsajd zamke funkcionisale kako treba a i zato sto volim da igram nizak presing... opet desi se da mi na onoj animaciji pokaze da je protivnik u ofsajdu 3-4 puta na nekim utakmicama.

Atributi su posebna prica posto je ovo verovatno jedina menadzer simulacija gde su "sivi" atributi apsolutno nebitni pa se desi da centarhalf sa brzinom 1% lako cuva centarfora kojem je brzina 180% sto je u praksi naravno nemoguce.
    mAsTeR06 likes this.

VIP
    I treća povreda u 3 utakmice... Ostalo neću da komentarišem, osim da protivnički menadžer nije bio prisutan... Pa uporedite prvo i drugo poluvreme...

Sezona 108 - 22. jul - Kako vam ide?-1ciiiii.jpgSezona 108 - 22. jul - Kako vam ide?-1ciiiiii.jpgSezona 108 - 22. jul - Kako vam ide?-1ciiiiiii.jpg
    mAsTeR06 likes this.

VIP
    Postalo je besmisleno igrati... Pola igrača mi je, regularnim treninzima, jedva skočilo 3 kvaliteta, za celu prošlu sezonu... E, ZABOLE ME KURAC DA SVAKOG TRENIRAM INDIVIDUALNO!!!
    mAsTeR06 likes this.

VIP
    Svakakvih budala ima...

Sezona 108 - 22. jul - Kako vam ide?-1ciiiiiiii.jpg
    Crvena Zvezda, mAsTeR06 and Kole22 like this.

Ode 30+% kondicije za prvenstvenu tekmu.
    Kole22 likes this.

Page 10 of 57 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast