Originally Posted by
Crvena Zvezda
@master
Druže opušteno, kao što napisah, ne stavih smajli. Imalo bi skroz drugačiju konotaciju. Ima dosta toga što ti kažeš, a ima i da na početku, recimo u prvih 10-ak sezona, 2 trol sezone ti zapadnu. Šta god da uradiš, ne vredi. Sa istim timom, sledeće osvojiš triplu. Lud zbunjenog.
E sada, Kole je očigledno upao na server gde ima dosta aktivnih igrača. Moje mišljenje je da pojedini njegovi protivnici imaju više profila na većem nivou i to iskustvo koriste na njegovom nivou. Ja ne pamtim kada sam lično poslednji put bio na 115+% početkom ili polovinom sezone. Možda pred poslednji vikend i to za 1-2% preko. Imam samo 1 ili 2 triple, ali zato 15 prvenstava za redom. U prvenstvu sam uvek imao nominalno jačih timova, a završavao sa 1-2 poraza. Skaute ni preporučene nisam kupio sigurno 15 sezona. Sve sa aukcija i 1-2 sa pregovora. Ali sam ih zato ciljno trenirao.
Na kraju krajeva, ovo je sve algoritam. Čim nama sa 22' prebaci na 45' i onda vrati, znači da uticaj menadžera na igru je sveden na minimum.
Što se tiče counter formacija, nekada bilo, kada su postojale i ilegalne. Igraj jednu te istu uvek. Menjaj samo u toku meča, ako krene loše pa gurne sve u napad.