Originally Posted by MNK Kaskada Ima li ko šta na razmjenu, nudim sve sa eventa (osim onaj grb 100). skromno Đe si Meša, š'a ima ba? Studiraš, studiraš, nema se vremena za Top 11...
Jebem vam majku retardiranu po sred pičke!!!
liga: liga šampiona:
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by Steppenwolf Đe si Meša, š'a ima ba? Studiraš, studiraš, nema se vremena za Top 11... Nema se volje, studiranje priveo kraju. Igram lagano a za forum sve mi nešto mrsko otpočet.
Last edited by MNK Kaskada; 03-12-2019 at 02:53 PM.
Zadnja sezona za Zabu
Last edited by Shadow; 03-15-2019 at 05:04 AM.
Originally Posted by NekoIzMase Dabogda vam deca ljubila sliku na banderi! Juče bilo ažuriranje Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nešto bih rekao, ali nije lepo da nekome nešto .... Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Originally Posted by Crvena Zvezda Juče bilo ažuriranje Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk Sad je meni jasno onih 1:1 u ligi od jučer
Originally Posted by MNK Kaskada Nema se volje, studiranje priveo kraju. Igram lagano a za forum sve mi nešto mrsko otpočet. Gde si legendooo!!! Šta ima? Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Forum Rules