Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
E sad samo ostaje pitanje, da li veću ulogu igra "overall" igrača, ili svaki atribut za sebe... Imao sam igrače gde su neki atributi bili baš visoki, preko 300%, neki atributi prosečni, pa se nisu pretrgli od dobre igre... Neki drugi igrači opet obrnuto, sa kreativnošću na 50-60% imali su gomilu asistencija i igrali dobro...
Mislim da kod treniranja, zapravo, nije u pitanju aritmetička sredina procenata atributa koje treniramo. Stekao sam dojam da se radi o aritmetičkoj sredini zvjezdica atributa koje treniramo. Ako je neki atribut recimo na 60% oni ga računaju kao 4* a neki drugi na 100% računaju kao 6* i onda aritmetička sredina je 5*. Zapravo nisam siguran, al nije to ni bitno, uglavnom takvo treniranje bitnih atributa uspijeva i sigurno daje rezultate na utakmicama, samo treba posložiti i sve ostale bitne faktore a na neke nemamo nikakvog uticaja i tu nam nordeus prosipa folove realne igre gdje i Levante može da pobijedi Barcelonu i ostala sranja tipa "nije nam bio dan" ili "naši igrači nisu bili dovoljno motivisani".