Protiv 10% slabije ekipe, prošle sezone je uzeo pehar u ligi... Suzio je 4-4-2 formaciju i nema teorije da ga probiješ (ja kadgod suzim formaciju, popijem po pičci), a još je igrao ultranapadački, sa ofsajd zamkama na centru... I naravno, umesto da popije kontru on, koji napada, popijemo mi, koji se branimo...
Ajmo momci jutarnje razgibavanje!
Šta god da su nam čike iz Nordeusa pripremile za danas,samo bez nerviranja
Proleće je,samo lagano...
https://youtu.be/fuKu3ExUC-Q
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Da li vredi kupovati mlade igrače i trenirati ih da odrzavas njihove zvezdice pošto sam 39. Level treninga i imam možda oko 200 zelenih kofera. Nisam puno pisao ovde na forumu ali pratim svaki dan sta vi pisete. I ako neko moze da mi objasni kako istrenirate igrača da vam igra nekoliko sezona, je l mu samo nabacate treninge ili ima neki nacin da brze napreduje.
I ovaj je uzeo prvenstvo prošle sezone, samo ne znam kakvo ....
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Last edited by Crvena Zvezda; 04-04-2019 at 02:40 PM.
Sa 200 zelenih ne možeš mnogo uraditi. Ono što je za neku pomoć važno je da nam kažeš i koji si nivo. Moja pretpostavka je da si tu negde 3/4. Za osvajanje trofeja, zavisno od servera, ti i ne trebaju na tako niskim nivoima neki ekstra trenirani igrači. Potraži malo na našem delu foruma temu od "Kole22", msm, "Kako prepoznati talenta".
U kratkim crtama: igrači napreduju najbolje od 18-21. godine. Posle im sve to pada. Za nekih 40% opada napredak kada su 22-25. god. Preko toga je svaki trening bacanje kofera. Takođe, upoznat si i sa odnosom belih:sivih osobina i da preko 120% pojedinačne osobine mnogo sporije napreduju.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Evo dobrog primjera "obrnute proporcionalnosti". Više šuteva - manje golova. I džaba ja krečim, prva sezona za istrenirane igrače se uvijek baca u vodu. Treba nordeusovom enginu cijela sezona da skonta da sam digao kvalitet ekipe.