Protiv 10% slabije ekipe, prošle sezone je uzeo pehar u ligi...Suzio je 4-4-2 formaciju i nema teorije da ga probiješ (ja kadgod suzim formaciju, popijem po pičci), a još je igrao ultranapadački, sa ofsajd zamkama na centru... I naravno, umesto da popije kontru on, koji napada, popijemo mi, koji se branimo...
![]()
Ajmo momci jutarnje razgibavanje!
Šta god da su nam čike iz Nordeusa pripremile za danas,samo bez nerviranja
Proleće je,samo lagano...
https://youtu.be/fuKu3ExUC-Q
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Da li vredi kupovati mlade igrače i trenirati ih da odrzavas njihove zvezdice pošto sam 39. Level treninga i imam možda oko 200 zelenih kofera. Nisam puno pisao ovde na forumu ali pratim svaki dan sta vi pisete. I ako neko moze da mi objasni kako istrenirate igrača da vam igra nekoliko sezona, je l mu samo nabacate treninge ili ima neki nacin da brze napreduje.
I ovaj je uzeo prvenstvo prošle sezone, samo ne znam kakvo....
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Last edited by Crvena Zvezda; 04-04-2019 at 01:40 PM.
Sa 200 zelenih ne možeš mnogo uraditi. Ono što je za neku pomoć važno je da nam kažeš i koji si nivo. Moja pretpostavka je da si tu negde 3/4. Za osvajanje trofeja, zavisno od servera, ti i ne trebaju na tako niskim nivoima neki ekstra trenirani igrači. Potraži malo na našem delu foruma temu od "Kole22", msm, "Kako prepoznati talenta".
U kratkim crtama: igrači napreduju najbolje od 18-21. godine. Posle im sve to pada. Za nekih 40% opada napredak kada su 22-25. god. Preko toga je svaki trening bacanje kofera. Takođe, upoznat si i sa odnosom belih:sivih osobina i da preko 120% pojedinačne osobine mnogo sporije napreduju.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Evo dobrog primjera "obrnute proporcionalnosti". Više šuteva - manje golova. I džaba ja krečim, prva sezona za istrenirane igrače se uvijek baca u vodu. Treba nordeusovom enginu cijela sezona da skonta da sam digao kvalitet ekipe.![]()