Last edited by Steppenwolf; 04-08-2019 at 11:42 AM.
Kako najlakse skupiti dosta tokena i zelenih kofera? Kad god vidim da neko od vas nesto postavi ima fazon nekoliko hiljada. Je l kupujete ili ima nacin da se lakse skupi posto sumnjam da gledate ove besplatne klipove? Za tokene kontam da kupite mlad tim jednom i drzite ga dosta sezona al kako kofera imate toliko i pored treniranja tima da bi ga održali?
Last edited by Lukaku; 04-08-2019 at 11:47 AM.
Derbi protiv prvog na tabeli... Mi 7.02, oni 7.55... Malo i mi da trolujemo... Dobili su nas u LŠ, pre dva dana, a večeras opet igramo u LŠ... Inače, sa ovima smo se tukli za titulu i prošle sezone, ali su u poslednjem kolu završili kao treći... ST Imudia je pre dva dana bio nemotivisan, a sada je igrač utakmice...
Last edited by Steppenwolf; 04-08-2019 at 01:02 PM.
Naravno da gledamo klipove. To ti je 25 komada za štek i 15 komada na igrače direktno. Dovoljno za oporavak između utakmica.
Vidiš da svi skoro kupujemo za relativno mali broj tokena igrače. Retko ko od nas daje za više igrača po 30+ tokena. Za jednog ok, ali samo ako baš treba. Čekaš malo na pravu ponudu.
Ne verujem da neko od nas ubacuje živu lovu u igru. Skupljanje tokena ide kroz saveze. Nađi neki savez koji je 1. zlatna ili platina. To ti je 50-100 tokena po sezoni. 35 dobijaš ugovorom i još nekih 20 može da se dobije na dnevni poklon za logovanje.
Do pre 2 sezone smo svi mi prodavali igrače na pregovorima i tu se moglo lako 50 i više tokena dobiti. Nakupuješ po 18 godina sa 3-4* za po 1 token, odrade se do 59%, 79% bez ulaganja kofera i stavi im se da rade novu poziciju ili specijalnost. Početkom sezone kreću da pljušte ponude. Po igraču dobiješ 5-6 i više tokena.
Sada su pregovori samo u poslednjoj sedmici sezone, tako da je skoro nemoguće doći do gore navedene cifre.
I svi mi igramo po 3 i više godina. Neko i tankuje sezonu dve i samo skuplja resurse. Onda se grune u igrače, koji ostaju po nekoliko sezona, a za to vreme skupljaš za sledeće.
Sve u svemu, ništa za sezonu dve.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Forma United-ovog AML... 10 - 7 - 10 - 6 - 6 - 10...