Na putu zaboravim na utakmicu i klasična trolčina.
Na putu zaboravim na utakmicu i klasična trolčina.
Last edited by Crvena Zvezda; 04-26-2019 at 04:31 PM.
Zivi bili ovi u Nordeusu, zivjela im realnost i pregovori. Lik mi mozda i uzeo titulu zahvaljujuci nordeus debosima. Pregovori zale boze bolje da ih ukinu jer ovo nema smisla.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Još 1 bod za titulu.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Celtic dobija derbi protiv trećeg, iako nam je i bod bio dovoljan i overava 37. titulu u ligi... Sutra derbi protiv drugog...
Na početku sezone, kad je bio onaj kuršlus sa aukcijom, doveo sam dva matora MC, blizu 99% i izgleda da je to bitno uticalo da ranije dođemo do titule... Obično su mi ti MC najslabiji deo tima... Kupujem ih za po token, dva, na 85-86% i onda već sledeće sezone startuju sa 4 zvezdice...
Ajde malo da se vratimo na pravu svrhu foruma a to je razmena misljenja.
Sta vi mislite da li postoji razlika u dobijenim skil poenima ako igrac potrosi recimo 15% kondicije na treningu i ako toliko kondicije potrosi na prijateljskoj tekmi a na toj tekmi je ocenjen najmanje osmicom?
Dakle, da li igrac dobije vise skilova na tekmi zbog dobre ocene / dobrog nastupa nego sto bi dobio na treningu? Pitam ovo jer imam igraca 32 godine i cini mi se da malo vise skilova dobije na prijateljskoj nego na treningu, jer je AMR i cesto dobije visoku ocenu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
To prvenstveno zavisi od kvaliteta igrača. Igrač višeg kvaliteta dobija više na utakmici nego na treningu, posebno ako ima istrenirane bijele osobine. Poenta je kad igraš prijateljske da igrač gubi veoma malo kondicije (manje nego u zvaničnim utakmicama, u slučaju niskog pritiska i zone upravo do nekih 15% ili čak manje). I još druga poenta onaj jedan zeleni, dva plava i crveni koferčići se gomilaju zavisno koliko igraš.
Znaci, ocena ne utice vec kvalitet igraca I raspored skilova kod odredjenog igraca.
E sad, moguce je da nordeus pravilnije tj. Efektivnije trosi kondiciju tj. Rasporedjuje skilove nego kada mi uradimo grupni trening. Naravno, tu se vec ulazi u fazu nagadjanja jer su totalno netrasparentni po pitanju funkcionisanja t11.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522