Ovdje nakon osvojenog Kupa mrtva utrka za titulu. Kulminacija slijedi u zadnjem kolu kada ce se vjerovatno odlucivat prvak jer igram sa prvim, jedina nerjesena nam je međusobno. Bit ce zajebano. Danas sa pola gasa uvjerljiva pobjeda. Ajmo po 4 ligasku titulu i trecu duplu ove sezone.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Da, to najvažnije sa godinama zaboravim da napomenem ali ti si tu da me podsjetiš. Star i istreniran na treningu slabo ide (neki nikako) i jedini način da ih dodatno malo poguraš su prijateljske utakmice. E sad koliko to je pitanje koliko su dobri bili prilikom kupovine i provjere faktora koliko brzo napreduju.
Jos jedno jebanje od strane nordeus debila. Dva kola u nizu kiksam od jazavaca i sad cu i sutra kiksat protiv fenjerasa i ostat bez titule. Ovo samo u nordeusu ima. Komedija. Sreca u nesreci da je pratnja kiksala pa nam je sutra i bod dovoljan.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk
Jasno je meni sve to oko napredovanja igraca u smislu godina, rasporeda skil poena po osobinama i tome slicno, mene je samo zanimalo da li dobra ocena a to je najmanje osmica, daje nesto extra u smislu skil poena. OK, niko od vas misli da ima ikakve veze.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522