Results 1 to 10 of 316
Like Tree358Likes

Thread: Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    I dalje problem sa pucanjem veze kod preuzimanja poklon dresa, pokusaja farmovanja a sada I preuzimanja poklon bustera. Jutros novo azuriranje, ja reko resice problem kad ono nista. Stvarno nam testiraju strpljenje...
    Konacno je popravljeno I vise ne puca veza, Ali su me ladno prevarili za Dres. Znaci, 30 tokena je otislo u bunar. Kakvi klosari!
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Nabijte Top 11 sebi u dupe, retardi...

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1ueee.jpgSezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1ueeee.jpg

VIP
    Treći remi crno-belih...

Sezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1ue.jpgSezona 119 - 26. Maj - Kako vam ide?-1uee.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Konacno je popravljeno I vise ne puca veza, Ali su me ladno prevarili za Dres. Znaci, 30 tokena je otislo u bunar. Kakvi klosari!
    Znači nisam ništa umislio, jedan dres mi fali, pa sam ga poslao ponovo. 30 tokena, pa meni to ne prestavlja problem ali razumijem da je nekome ko igra na tom profilu itekako mnogo.