Ove aukcije su stvorene da kreteni bez mozga, koji nikad trofej nisu osvojili a igraju level 10, puknu 68 tokena na igrača samo da ga ti ne uzmeš.![]()
Ove aukcije su stvorene da kreteni bez mozga, koji nikad trofej nisu osvojili a igraju level 10, puknu 68 tokena na igrača samo da ga ti ne uzmeš.![]()
Evo ja, recimo, upravo uzeh DC za 12 tokena... Mislio sam da će se pobiti za njega na kraju, ali ništa od toga... Ovo je prvi Srbin koji je došao u Celtic, još od stare verzije igre... To je zato što više ne možeš da kupiš igrača, kojeg neko prodaje... Nekad Srba i Bosanaca bilo koliko hoćeš, sad kurac, poneki Srbin, Bosanaca nema uopšte, što mi je kretenski... Bar na Balkanac bi trebalo da ubace Bosance i Hrvate i ponekog Makedonca, Crnogorca i Slovenca...
![]()
Ja se lično ne žalim zbog glavnog tima koji je na najvišem levelu, jer ovaj novi sistem bar nam daje 5* igrače. Mada je to bilo i sa sistemom aukcija prije ovoga gdje smo imali nordgene od 5*, ali onaj sistem kad smo imali samo 3* je bio katastorofalan pa ti onda neko kaže blago se tebi, ti svaku četvrtu sezonu ponavljaš isti level a ne pita kakva ti je aukcija ili pregovori (koji bukvalno ne postoje ni sad ni ranije a naivan je onaj koji to tek sad uočava). Sad neznam dal pali fora ustajanja u pola 4 da se pokupi dok niko ne biduje, nisam to probao dugo.
Ne pali Mesa probao sam u svako doba dana isti k. Kod mene barem ima debosa koji za igraca od 25 god 97% daju po 40-50 tokena na aukciji. Uzassss. Ne kuzim briju sa pregovorima kad nikad igraca ne bude u ponudi za pregovore vec moram listat po timovima od prijatelja da kupim. Realno bolje da i ukinu pregovore ili neka stave na pocetku i sredini sezone kad vec toliko spominju realnost.
Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk