331Likes
-
Champion
-
Lepo ja rekoh juče, šta bi se desilo da je "It just was to be"... Krenulo je loše, kao i juče... Počeo sam utakmicu defanzivno, u formaciji 4-5V-1, a onda DL pomeram na DC, DR van pozicije, na MR, a Montezumu, kog sam hteo da pomerim na AMC, odlučujem da samo gurnem napred na AMR, da igra lažnu devetku... I onda kreće kanonada... Protivnik ostaje bez jedinog MC na terenu, odnosno bez ijednog igrača u DM i M liniji, to je valjda bilo ključno...
-
Sisajte mi kurac, kad mi, na 3 faula, na normalno uklizavanje, dobijemo žuti i crveni, a protivnik na 7 faulova ništa!!! I do kraja mi dobijemo još jedan žuti, a protivnik ništa!!!
-
Posle oko 40 sezona i 89 tura omladinaca, United kupuje jednog omladinca za tokene... Prvi omladinac od 5* i prvi Bosanac ikad, koji će zaigrati za United...
Last edited by Steppenwolf; 07-23-2019 at 04:11 AM.
-
Duvajte ga... 8-4 u okvir, a nema pobede...
-
I kako ja da se pojačam, kad je non-stop ovako... Sve sami matorci...
-
Jedva do pobede, posle slobodnjaka... U 85. minutu 1000% zicer i promašaj... Piše kako je protivnik imao 10 šuteva u okvir, a nijedan nije bio na hajlajtsima...
-
Protivnik 2% jači, iste formacije, a mi nijedan šut u okvir... Pa sve vam jebem!!! I na kraju da dva gola posle izmene u 85. minutu, a mi kad napravimo izmenu, u 95% slučajeva primimo gol...
-
Protiv 15% slabije ekipe, samo mu golman ima 5 zvezdica... Pa majku vam jebem, on 16, mi 13 šansi...
-
Addicted
Posle nekoliko sezona ponovo u ligi sa irriducibili i Bobekom, uz Yak, Colloniu, Petar FC ovo moze da bude jos jedna zabavna sezona.