Tako je meni iz sezone u sezonu... Na isti način ispadnem ili u kupu ili u LŠ... Nađe se neka boranija sa nebuloznom formacijom, ne možeš mu prići golu, jer engine ne kalkuliše na isti način tu retku formaciju i regularne formacije...
Tako je meni iz sezone u sezonu... Na isti način ispadnem ili u kupu ili u LŠ... Nađe se neka boranija sa nebuloznom formacijom, ne možeš mu prići golu, jer engine ne kalkuliše na isti način tu retku formaciju i regularne formacije...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Teško je tu procijeniti da li je bolje igrati zonu ili čovjek na čovjeka. Pratiš utakmicu i vidiš da ti jedan DC kad se braniš konstantno ide do centra, bekovi na DC i krila ne bekove onda znaš da čovjek na čovjeka baš ne funkcioniše. Ili kad igraš zonu njegovi MC/AMC konstantno ulijeću i šutiraju zicere. Posebno je teško procijenit one formacije sa ML/MR + AML/AMR.
Sta kazete na skupine lige prvaka?
Skupina
A: Paris Saint-Germain,*Real Madrid,*Club Brugge,*Galatasaray
Skupina
B: Bayern München,*Tottenham,*Olympiacos,*Crvena zvezda
Skupina
C: Manchester City,*Šahtar,*Dinamo,*Atalanta
Skupina
D: Juventus,*Atlético,*Bayer Leverkusen,*Lokomotiv
Skupina
E: Liverpool,*Napoli,*Salzburg,*Genk
Skupina
F: Barcelona,*Borussia Dortmund,*Inter,*Slavia Prag
Skupina
G: Zenit,*Benfica,*Lyon, Leipzig
Skupina
H: Chelsea,*Ajax,*Valencia,*Lille
Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nikada neću rayumeti što ljudi ne podržavaju državne klubove u evro takmičenjima. Navijač sam Zvezde bio na utakmici u Bg i nisam se pokajao. Čestitam i Partizanu na kvalifikaciji u LE
Uđeš na igru, odeš na TL, kupiš ova sranja i pustiš da igraju.
Oni pobede ekstra trenirane igrače, a tebe libo tuki, nek se drugi jede i troši vreme.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk