Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
Ban lako može biti promenjen. Da li Wolf rečnik može da promeni? Svi znamo da igra gubi kontakt sa realnošću i ja se sto puta iznerviram. To međutim nije razlog psovke, jednu za drugom, ređati kao na traci i vređati nekoga na onakav način. Ovo je hobi i niko nikoga ne prisiljava da igra igru.
Wolfa sam ja molio sezonama da promeni rečnik bar malo. I Shadow takođe. I šta smo dobili zauzvrat? Nula poštovanja i još gore postove.
Posle prvog trodnevnog bana, šta je uradio? Svima majku pomenuo već u prvom postu. U drugom još nadogradio. Sve ima svoje granice.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ok i ja vrijeđam ali zar zivimo u vrijeme komunizma ili u drzavi poput Sjeverne Koreje gdje sve zabranjeno. Ja mislim da ne i da zivimo u vremenu demokracije gdje ljudi mogu izraziti svoje misljenje. Igram ovu igru od skoro prvog dana i svakim danom je sve nelogicnija. Primjerice igrao sam protiv cca 20% slabije ekipe i nisam imao udarac u okvir gola. Protiv momcadi kojoj je obrana 94% a moj napad 121% i kad pises supportu dobivas samo automatski odg u smislu to je realnost nogometa!!!!! Ljudi jete li vi normalni, primjer drugi... Vodim 2-0 protiv 18% slabijeg gdje covjek nema upuven udarac u okvir gola i onda u drugom šoluvremenu od 50 do 62 minute mi zabija 3 gola i jos ima promasen penal i ja jedva izjednacim. U drugom poluvremenu je protivnik imao 9 udaraca u okvir a ja 2 samo. Lik nije ni pratio utakmicu meni moral i kondi na max i imam podrsku 6 navijaca. Imam tim među 3 najaca u ligi kvalitetom a na 7.mjestu sam u SL u grupi lika pobjedim 2 puta glatko sa 4 ili 5 razlike i onda me taj isti razvali u ligi kao da je 140% tim a ja kao da igram sa akademcima. Covjek - 20 gol razlika u SL a u ligi je u top3. Tko je ovdje lud... Pratim utakmice bonusi na max kondi i moral također i onda gubim od likova koji ni ne prate utakmice i kako onda reagirat kada ti se to svaki dan događa????? Ok dogodi se kiks ali ovo ispada kao da recimo Barcelona gubi od Lagannosa ili Juventus od Spala ili Crotonea i to skoro svako kolo. Ovo nema veze s nicim oni moraju poradit na promjeni same utakmice a ne usminkavat izgled igre kako font izgleda i te fore. Jedino sto se promjenilo od prvog dana do danas u utakmici je dupli korner ostalo nista. Ocjene da i ne spominjem koje su van svake pameti i logicnosti. Ja izgubim utakmicu a moji igraci prosjek 7.23 ocjena a protivnik 6.7 prosjek s time da mu cjela obrana ima prosjek 6 i to jedva, moj napad prosjek 7.6 i onda u izvjestaju kaze nije bio dobar dan za nas!!!!! Gotovo svaki dan u izvjestaju pise da je moj GK zabio gol a naravno nije. I onda se cudite sto psujemo a kako nebi kad nas jebu a aktivni svaki dan a likovi koji ne prate i dosta su slabiji dobivaju sve na pladnju. Nebi ja nista rekao da sam 20% slabiji pa da izgubim ali ovo nije normalno sta se radi. I onaj ko ovdje na forumu ima veze sa nordeusom neka im malo objasne neke stvari da bi se promjenile.

Poslano sa mog MRD-LX1 koristeći Tapatalk