Na kraju sezone drugo mesto u Ligi. Ovaj treci Almaty je imao najjacu ekipu 117%, prvak 114%, moja ekipa na 110%, ovi ostali do 8 mesta od 105% do 107%. Ovaj Almaty ili nije ulazio svaki dan ili je bio trolovan, ostali su bili aktivni i svako kolo je imalo po dva meca borbe ekipa iz prvih osam. Vidi se da je prvak bio guran jer protiv dobrih aktivnih timova, morao je imati vise poraza.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ovih dana konstatovao da nisam uzeo Ligu prvaka već 15 sezona i bum osvajam trofej!
Negde na početku sezone sam u kosturu video da ima dva tri tima koji su dosta jači od mog i nisam imao velika očekivanja, ali sam video da postoji šansa da stignem do 1/4 finala. I onda u polufinalu izbacujem bar 15% jačeg protivnika neočekivanom pobedom od 4:1 u prvoj tekmi i kapiram da idem u finale, ali u drugom polufinalu sam video da u finale ide aktivni menadžer isto oko 15% jači i mislio sam to je to.
Protivnik je ispratio finale, imao 8 navijača, kvalitet na njegovoj strani, ali onda nordeus kaze ne može, na trofeju ce stajati 2020 Medak II.
Jao, na šta lici t11 u PC verziji, sve usitnjeno, zbrčkano, sada ne stane sve u jedan prozor, stvarno se glupiraju.
Čestitke onima koji su ćapili neki trofej!
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@lespa
Da vidiš na šta liči na tabletu Galaxy2 igra, bio bi srećan sa PC ....
Chat saveza preko celog ekrana. (Screenshot nije sečen)
U opciji trening pa gde su "izveštaji", "i" ne može da stane u jedan red. Spušten u drugi
Ovako:
"Izveštaj
I"
Glavni meni kao kada prebaciš rezoluciju na monitoru za osobe sa slabim vidom.
Match report vide se samo 3 statistička podatka
Sinoć sam im sve poslao. I gle čuda, i oni se čude da je tako.
A na telefonu smanjili fontove. Ko debele prste ima, treba mu pinceta, a bogami svima i lupa. Ne vidi se ništa
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
I za saveze još nisu pronašli grešku, tako da se spremite za jučerašnje probleme.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nordeus realnost.
Vodis 3-1 i igrac vise i primis 2 gola pred krajregularnog djela i onda izgubis finale na penale.
Inace podjednik Lige prvaka je prvak u mojoj ligi.
Super Kup igram s njim.
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk
Jebem im sve ne mogu uci u igru. Pujjj sve vam jebem.
Poslano sa mog SM-A405FN koristeći Tapatalk