@ Raso
E si ti ovom Milenkovicu dodao AMC poziciju ili si ga takvog dobio? Jer ova kombinacija pozicija je bas retka.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ne vrijedi bacati tokene na kraju sezone.
Mada bi lijepo dosao ovakav veznjak .
Sent from my 5024D using Tapatalk
Kako mi ide? M..... im n......... n...... n. k....
Na kraju drugo mesto u Ligi. Prvak osvaja ubedljivo iako ne deluje tako zbog dva trol poraza u finišu prvenstva. Na kraju je nordeus mesta podelio po kvalitetu, jer prvak ima 124%, moja ekipa 110%, 3-ći 107%, 4-ti 104% ...
AML Malenčić je pre sedam dana imao prednost od 5 golova na listi strelaca i video sam da ima realne šanse da bude najbolji strelac ali onda su naišle tekme protiv slabih i/ili neaktivnih timova i eksplodirao je i dominira u statistikama Lige.
Bez trofeja ove sezone jer sam poražen u finalu Lige prvaka ali dobro protivnik je bio jači bar 10% pa nemam za čim da žalim. DMC rezerva ima 18 godina dok DMC iz prve postave ima 24 godine, tako da tu sigurno dolazi do promene. Što se tiče ostalih pozicija sve zavisi od ponuda a biće 50 tokena od saveza tako da ću nekog od 18 godina iz dnevne ponude sigurno uzeti.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ovo se zove titula u 1 do 12 xD
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока