Results 1 to 10 of 101
Like Tree148Likes

Thread: Sezona 131 - 26. April - Kako vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Naravno bonuse jos ne mogu dodavat, a u sluzbenim tekmama u jednoj od 5 mogu promjenit igraca i to jedino prije 80te minute. Ako izmjenu radim u 80 ili 81 minuti izbaci gresku.
    Da ne spominjem sprdacinu od finala događaja gdje od 18% slabijeg izgubim 7-1 uz igrac vise na mojoj strani. I to lik dobije crveni kod 1-0 za mene. Na pocetku drugog poluvremena doslovno do 55 minute nisam izasao iz svog kaznenog prostora. Sramota nista vise, utakmica pokazuje 17 minutu i odjednom pise 35 minuta. Odjednom vodim i lik ima crveni...Sramota da odgovor od supporta nisam dobio 3 dana. ( link koji mi je ovdje okacen ) Zalosno, u lp pobjedim lika koji je 20% jaci uz moj crveni i njegovo vodstvo 2-1, drugo poluvrijeme lik nije imao udarac prema golu ( ne u okvir ). Covjek cjelo drugo poluvrijeme ima igraca vise i statistika mu 0 (0) drugo poluvrijeme po pitanju udaraca.
    Ljudi jeste li vi normalni...
    Kondicija mi se ne podize kako treba. Dakle trening obavim oko 22h i imam ligu oko 11:30h a moji igraci sa 30% nakon treninga 5 min prije utakmice imaju 35% kondi. Video nemam svaki dan u ponudi uopce.
    Last edited by Crvena Zvezda; 05-05-2020 at 03:53 PM.