Results 1 to 10 of 128
Like Tree226Likes

Thread: Sezona 132 - 24. Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    Igram tekmu u prvenstvu i gledam onu kretensku animaciju i vidim da iako su postavke pasova mixed, samo krila igraju i kombinuju sa napadačem. Na poluvremenu uključim kratke pasove i stigne po koja lopta i do AMC-a.
    S obzirom da sam dosta uložio u AMC-a preko akademije, uključiću kratke pasove stalno pa ću videti rezultate. Gledajući statistiku AMR-a, nisam trebao menjati AMR jer novi AMR slabo zabija. Jedino što je dobro u celoj priči što novi AMR ( 102 %) ima 18 godina a stari 22 ( 98%), ali vidim da sam mogao ostaviti da igra celu ovu sezonu.
    AML Malenčić i u ovoj sezoni dominira ali on je zadužen za penale, prekide i slobodnjake.

Sezona 132 - 24. Maj - Kako vam ide?-capture333.jpgSezona 132 - 24. Maj - Kako vam ide?-capture444.jpg
    Rašo 76 likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro Rašo 76's Avatar
    Sada sam pratio i kostur Super lige , zanimljivo da je razlika izmedju timova do 43%, od 77% do 120%
    lespa likes this.