Lijepo je pocelo, ubedljiva pobjeda na startu LS protivnik slabiji 5%.
Buduci da je isti protivnik i u 1/16 finala Kupa, bice zanimljivo ako se pojaca
Sent from my 5024D using Tapatalk
Lijepo je pocelo, ubedljiva pobjeda na startu LS protivnik slabiji 5%.
Buduci da je isti protivnik i u 1/16 finala Kupa, bice zanimljivo ako se pojaca
Tacno tako, sada uradi procjenu, a poslije racunaj...
- Napravi ScreenShot svih ponudjenih igraca zajedno, onda zumiraj i uporedi velicinu svijetlo zelenog polja zvijezdica.
- Izaberi 4 igraca sa najsirim svijetlo zelenim poljem...
- Kada se pojave treneri onda izracunas koji od njih cetvorice najbrze napreduje...
Ja racunam preko srednjeg trenera (trener seniorskog tima). Napredak / 1.8 x 3 = Rezultat napredovanja za 21 dan.... Onda taj rezultat podijelis sa 21 i dobijes dnevni koeficijent...
Ako je dnevni koeficijent ispod 1.80 taj igrac ne valja... A pozeljno je da bude iznad 1.82 😉
Onda mu dodaji sve moguce trenere i pravi svoju bombu od igraca.... 😁
Dnevna ponuda, nije tako los ali su mu visoke sive osobine, tradicija kod Nordeusa
Lagani prolaz u 1/8 finala Kup-a, a tamo egal protivnik
Šta ti misliš, da sam na 20 accounta odabrao 80 pogrešnih igrača. Svaki isproban, nijedan F15, pametnom dovoljno. Šta screenshot, zumiraj, procjena. Pusti to (ista slika u 4% razlike na donjoj granici i 4% na gornjoj i ode greška u PM). 3/21=7, pa ti samo množi sa 7 (da ti olakšam). I pitanje je možeš li radit procjenu napretka igrača dok napreduje (napredovanje je promjenljiva a ne fiksna nepoznata).
Shadow je napravio igrača po tvom receptu iz akademije i jednog sa aukcije F15, na istu jačinu, šta misliš koji mu igra još.
Last edited by MNK Kaskada; 06-28-2020 at 11:09 PM.
Pa ne mogu biti F15 ako ih nisi trenirao, ustvari ne mogu uopste ni biti F15 jer ce biti preko 120% kada dodju u prvi tim. Ima precizniji nacin otkrivanja progresa igraca od tog treniranja specijalnosti i odredjivanja faktora, ali dobro sad da ne idem predaleko....
Znam ja mnogo toga o napredovanju igraca i o njihovoj formi vjeruj mi, imam i matematicku sinusoidu napredovanja od prvog do poslednjeg dana ali ne bi da smaram ovde, ako vec neki znaju bolje... Ustvari i ne treba mnogo siriti sve sto se otkrije jer igrica se azurira redovno i mnoge stvari se mijenjaju... 😉
Pokusao sam da pomognem, pa ako je neko skapirao o cemu se radi neka dalje istrazuje sam 😉
A moji akademci ce i dalje da kidaju cak i one koji su jaci i po 10% 😜
Ajde abc pokaži te moćne klince