Results 1 to 10 of 151
Like Tree27Likes

Thread: Kupovina i prodaja igrača

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ne isplate se, prosječno igraju i već naredne sezone ih moraš prodat. Mogu odigrati 1-2 sezone solidno i pošto ne napreduju ne isplate se. Ili kupi na preporuku asistenta nekog od 19 godina ili na aukcijama od 18 pa istreniraj. Skauti su najgora opcija.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
    Imao sam ranije kupovine na preporuku asistenta ali nisu nesto ( osrednji ). Do sada sam najbolje prolazio na pregovorima, kada zele da prodaju
    Za 20-30 tokena se moze naci 2 odlicna igraca, malo je sporije posto vecina odbija prodati ali se isplati sacekati i biti uporan u trazenju

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Rašo 76 View Post
    Imao sam ranije kupovine na preporuku asistenta ali nisu nesto ( osrednji ). Do sada sam najbolje prolazio na pregovorima, kada zele da prodaju
    Za 20-30 tokena se moze naci 2 odlicna igraca, malo je sporije posto vecina odbija prodati ali se isplati sacekati i biti uporan u trazenju
    Kvalitet igrača na preporuku zavisi od kvaliteta tvog tima, ja na lažnjacima dobijam od 1-5 tokena ali na glavnom su uvijek od 79 tokena. Ovi od 79 tokena se isplate jedino ako su krilni tipa ST/AML ili ST/AMR sa specijalnostima za slobodnjake ili kornere, ostali su uglavnom prosječni. Upravu si najbolji su sa pregovora, još ako imaš od koga kupit (nekog ko će ti prodat za 0-5 tokena ).

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Newbie
    nivo sam 65 i imam igrace za prodaju, svi koji imaju nivo 64,63,62 mogu da kupuju kod mene imam dosta dobre igrace