10ti sam drug, takodje trazim i igrace za 52lvl, sa finom formom.
-Je'l ima nekog ko je sada na 32. Nivou a za par dana će preći na 33ći Nivo, pa bih tada pazario razne igrače koji su kod ''tebe'' na prelasku sa 4 na 5 zvezdica, to jest kod mene će biti na prelasku sa 5 zvezdica na Skauta jer sada završavam 31. Nivo i za par dana prelazim na 32. Nivo?! Nadam se da smo se sporazumeli?!
-Takođe, ako ima nekog ko završava 30. Nivo i za par dana prelazi na 31. Nivo imam ODLIČNE igrače na prodaju jer sam završio na ubedljivo 1. mestu sa najvećom gol razlikom, kao i najviše postignutih i najmanje primljenih golova u Ligi, evo i slike ispod...???!!!
-Tri NAJVAŽNIJE reči su: STRPLJENJE, STRPLJENJE, STRPLJENJE!!!
-Three most IMPORTANT words are: PATIENCE, PATIENCE, PATIENCE!!!
Da li je neko kupovao igrace na skaut listi ?
Kada pogledam osobine igraca sa skaut liste, sve ispod 49 tokena nisu nista posebno. Pratio sam pregovore i aukcije, trenutno je siromasno sa kvalitetnim igracima
Ne isplate se, prosječno igraju i već naredne sezone ih moraš prodat. Mogu odigrati 1-2 sezone solidno i pošto ne napreduju ne isplate se. Ili kupi na preporuku asistenta nekog od 19 godina ili na aukcijama od 18 pa istreniraj. Skauti su najgora opcija.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Imao sam ranije kupovine na preporuku asistenta ali nisu nesto ( osrednji ). Do sada sam najbolje prolazio na pregovorima, kada zele da prodaju
Za 20-30 tokena se moze naci 2 odlicna igraca, malo je sporije posto vecina odbija prodati ali se isplati sacekati i biti uporan u trazenju
Kvalitet igrača na preporuku zavisi od kvaliteta tvog tima, ja na lažnjacima dobijam od 1-5 tokena ali na glavnom su uvijek od 79 tokena. Ovi od 79 tokena se isplate jedino ako su krilni tipa ST/AML ili ST/AMR sa specijalnostima za slobodnjake ili kornere, ostali su uglavnom prosječni. Upravu si najbolji su sa pregovora, još ako imaš od koga kupit (nekog ko će ti prodat za 0-5 tokena ).
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT