Poraz u drugom kolu lige prvaka od protivnika koji je nesto slabiji od mene. Dosta sam razocaran ovim porazom jer sam imao i nesto podrske i nadao se barem remiju u gostima, jer grupa mi je dosta teska.
Poraz u drugom kolu lige prvaka od protivnika koji je nesto slabiji od mene. Dosta sam razocaran ovim porazom jer sam imao i nesto podrske i nadao se barem remiju u gostima, jer grupa mi je dosta teska.
Važna pobjeda u Ligi Šampiona za prvu poziciju u grupi.
Iako smo gubili rezultatom 1:0 u 30 minuta uspjeli smo da preokrenemo situaciju u nasu korist i postignemo 4 gola.
Igrač utakmice A Kyupov, postigao 2 gola i jedna asistencija , ocjena 9
Grupa G nakon drugog odigranog kola izgleda ovako :
Ovo sto vidite na slici je trenutno u test fazi na jednom od servera u igri.
Sustina je da ce biti omoguceno da promenite klub (dobijate uglavnom tim sa nizeg nivoa od postojeceg, ali videcemo vec) uz odredjene uslove koji su precizno navedeni.
Svakako da mnogima ovo nece biti interesanstno ali oni koji iz bilo kog razloga nisu zadovoljni trenutnim timom imace ovakvu alternativu.
Last edited by Milan Dj.; 02-13-2014 at 08:40 PM.
LS pobeda u gostima 2:0
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
I da smo zakucani za dno tabele i da nemam jedan jedini token,niti bustere...
i dalje cemo voleti NTNK United ,nadacemo se i verovati da ce ustati i biti jos jaci...
NTNK United 4ever in our <3
To ntnk, ima mi jos derbija da igramo FC Macva- NTNK :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Liga sa 2-3 aktivna igraca,klubovi slabiji od 10-15Q...njihovi igraci su u protekla 3 kola najbolji strelci,asistenti i po ocenama...pa da li je to realno?
Jedva ih pobedjujem a kad igraju medjusobno to je goleada znas koja,8:0 i tako ti rezultati...haos...
Pišu se tri boda tako da samo cepaj i neka se ređaju pobede
Juče ok dan
U LŠ rasulo
I to bez bonusa
U ligi remi. Rano jutros nisam pratio:
Malo kasnije derbi kola: