2 kolo lige
Repriza
Čestitam Shadow, leži ti protivnik.
Kod mene poraz u kupu, a pojačanje A Le Gac baš voli da se povređuje, pa evo ga opet na drugoj uzastopnoj utakmici. Sad čekamo spontani oporavak, da mu pokažemo da možemo gubiti i bez njega i pritom sačuvati koji crveni koferčić.
Super mi ide za sada. Nakon jucerasnjeg poraza od Q10 slabije ekipe, danas pobeda od fantasticnih 1:0 protiv Q15 slabijeg rivala.
Jos uvek cekam 100% sansu u ligi. Moji napadaci od Q209 i Q210 za sada ne uspevaju da udju u sansu protiv protivnickih odbrana kvaliteta oko Q190. Na skoro svim mecevima na kojima uspem da ne izgubim MVP su moji odbrambeni igraci.
Raduje cinjenica da za sada imam samo jednu povredu na dnevnom nivou.
Jučer mi se dogodila jedna od onih utakmica kad si bolji od protivnika, imaš više posjeda i udaraca na gol, ali on svoje dvi šanse iskoristi, dok ti iskoristiš jednu od šest. Ali, i to je nogomet iliti fudbal.
Zato je zbog loše efikasnosti napadača nađen novi sponzor, te dovedeno novo pojačanje.
Da ne bi ostalo na tom, za 2 tokena (čini se da nekom konekcija pukla ) je došlo i pojačanje u obrani.
I tako je barem druga utakmica, ligaška, završila uspješno.
Evo trenutnog stanja. Liga:
LŠ:
Jučerašnja kupovina:
Sunny mi je stara mušterija
Ok je igrač juče je debitovvao golom u važnoj ligaškoj pobedi.
Evo protivnika iz LŠ:
To se igra danas u 19:00, a ligaška u 02:09 ujutru xD
Pao jak protivnik u ligi 3:1kod kuce. Idemo daljeeeee. Ljudi, cinimi se da su ovi smanjili posed sa 5% na 4 % za pun stadion , ja imao 260 od 260 i dobio 4%
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Moguće da ti je hvalio neki do 260.000 pa su zaokružili na tu cifru, a nije u potpunosti pun stadion.
Hvala matori, verovatno je to u pitanju.
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
U tri ligaške utakmice 3 pobjede, prvi na tabeli, lijep start.
Zadnja ligaška :
Liga Šampiona večeras drugo kolo protiv dosta jakog protivnika, trenutno prvog u grupi. Igramo u gostima.