Lik je ocito zalutao,zna li ko kineski il koji je vec ovo jezik?haha
Lik je ocito zalutao,zna li ko kineski il koji je vec ovo jezik?haha
Meni je nepoznat
Početak u ligi katastrofa
Da ne mogu bar nerešeno da izvučem tuga.
Tu kao kontrolišem igru i bum uleti golčina i to je to.
Last edited by Shadow; 02-12-2014 at 10:06 AM.
Jučer remi u Ligi 2:2 u gostima. Možda bih i dobio da nisam bio vani pješačio, pa mi je konekcija pucala svako malo. Ali i ovako nisam nezadovoljan.
U Ligi prvaka pobjeda 2:1, po svemu je trebala biti i veća pobjeda. Ali pišu se tri boda.
Idemo u nove pobjede!
Last edited by hrgamrga; 02-12-2014 at 08:53 AM.
Biće ovo zanimljiva sezona. U ligi baš dosta kvalitetnih timova, čini mi se nikad ovoliko, LŠ grupa tu i tamo, a ako je prođem kreće veselje. U kupu prošao pretkolo, vidjećemo danas kako ide dalje. Juče pobjeda u ligi i jedna mršava pobjeda u LŠ, ali 3 boda su 3 boda. Povrede su sastavni dio igre, pa je druga već tu.
Za pola sata derbi Barsa vs. Arsenal
1. kolo lige
Lik je igrao u nelegalnoj formaciji pa nije bio tezak posao
2. kolo kupa tj kvalifikacije, prva utakmica
Nisam zadovoljan, fali mi jedan igrac (AML) pa nisam mogao igrati u najboljoj formaciji za njegovu taktiku
a imao je i nesto veci posjed. Ipak prvi sam dosao u vodstvo no nazalost uspio je izjednaciti. Ipak nadam se prolazu u uzvratu.
Last edited by Aleksandar Ilok; 02-12-2014 at 07:33 PM.
E, sada malo da budemo ozbiljni :-) U kupu 0:0 u gostima ali tesko da cemo proci dalje a sto se lige tice krenuli smo dobro, 5:0 kod kuce.Sto se tice LS 1:1 u prvom kolu kod kuce sa prosecnom ekipom, moglo je dosta bolje. Macvaaaaaa :-)
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Da vidis zaboravio sam Ligu prvaka, prva utakmica i pobjeda od 4-1
Pobedio nekako
Sad u 5 opet