Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 141 to 150 of 154
Like Tree68Likes

Thread: Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Moderator milpol's Avatar
    Ισα ίσα. Υπάρχουν counters. Και δεν ειναι 1 αμυντικός. Ειναι illegal .δεν το κανει save. Ο αλλος είναι Dr απλα ειναι πολυ ψηλα και λειτουργεί σαν ml .

Top Eleven YouTube channel:Miltiadis K
    For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
    I upload top eleven content on my YouTube Channel.

VIP Nick Lizas's Avatar
    Quote Originally Posted by milpol View Post
    Ισα ίσα. Υπάρχουν counters. Και δεν ειναι 1 αμυντικός. Ειναι illegal .δεν το κανει save. Ο αλλος είναι Dr απλα ειναι πολυ ψηλα και λειτουργεί σαν ml .

Top Eleven YouTube channel:Miltiadis K
    Εγώ μιλάω για τα counter που υπάρχουν στο φορουμ πουθενά ο νικολογιωργος δεν έχει counter με ένα dc

Sent from my iPad using Tapatalk

Famous Ποσιδονας's Avatar
    Νομίζω ότι όποιος προσπαθεί να μείνει σεζόν, το βλέπει αυτό σε κάθε παιχνίδι.
    Βάζω παίκτες σε συστήματα ότι νά'ναι και εκτός θέσης και πολλές φορές με το ζόρι χάνω τα παιχνίδια απέναντι σε ίσους ή λίγο κατώτερους αντίπαλους.

Newbie
    ευχαριστω πολυ για τα τιπ !

Dreamer
    Αντιμετωπιζω αυριο αυτον τον τυπο για το πρωταθλημα ο οποιος ειναι πρωτος και αηττητος και παιζει μονιμα 4-3w-1-2
    Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα-screenshot_1.jpgΠως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα-screenshot_3.png

Ποιοτικα ειμαι λιγο καλυτερος του,αλλα το 4-3w-1-2 ειναι απ'οσο εχω διαβασει ενα δυσκολοκαταβλητο συστημα.
    Σκεφτομαι να κατεβω ετσι.Θεωρω οτι σημαντικο ρολο μπορει να παιξει ο AMC μου,γιατι αυτος παιζει χωρις DMC.Εχει βεβαια 2 DC απεναντι σε 2 δικους μου επιθιτικογενεις.Πολυ μεγαλη δουλεια για την ομαδα του,κανει ο ML του που μαλλον ειναι απο τον κυνηγο.
    Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα-screenshot_2.jpg Πως αντιμετωπίζουμε διάφορα συστήματα-screenshot_4.jpg

Θα με βοηθουσαν οι αποψεις σας.

Apprentice
    Καλησπερα παιδια εγω παιζω ενα καπως διαφορετικο συστημα... με καλυτερους αντιπαλους παιζω αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet και με χειροτερους αντιπαλους αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet μπορει καποιος να μου πει μια γνωμη και αμα γινεται να κανω κατι καλυτερο?

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by dimitrismeli15 View Post
    Καλησπερα παιδια εγω παιζω ενα καπως διαφορετικο συστημα... με καλυτερους αντιπαλους παιζω αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet και με χειροτερους αντιπαλους αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet μπορει καποιος να μου πει μια γνωμη και αμα γινεται να κανω κατι καλυτερο?
    Κάποιες προτάσεις είναι να βάλεις πίσω βελάκια και στους 3 αμυντικούς αλλά και στον αμυντικό χαφ. Επίσης μην είσαι των ακραίων νοοτροπιών! Βάλε "αμυντική" στους μεγάλους αντιπάλους και "επιθετική" στους μικρούς. Τα "πολύ αμυντική/πολύ επιθετική" μπαίνουν σε ειδικές περιπτώσεις.

Κάποιες άλλες συμβουλές τώρα θα είναι πιο ειδικές (ανάλογα τον αντίπαλο) για το αν θα παίζεις από τα πλάγια ή από τον άξονα, για τον αν θα βάλεις μαν του μαν ή ζώνη, αν θα βάλεις οφσαιντ κλπ. Αν χρειαστείς συμβουλή συστήματος για συγκεκριμένο ματς θα μας το παραθέσεις αναλυτικά με νέο thread ή σε ένα παρόμοιο παλιότερο.

Newbie
    Εγώ παίζω το 4-4-2 αλλά ε ρόμβο πως σας φαίνεται ?

Famous Cloverfield's Avatar
    Quote Originally Posted by teokyrfc View Post
    εγώ παίζω το 4-4-2 αλλά ε ρόμβο πως σας φαίνεται ?
    επίσης αν δεις οτι ο αντίπαλος σου έχει στήσει την άμυνα του με 3dc-1dmc άλλαξε το σύστημα και βάλε ακραίους am γιατί δύσκολα θα μπορέσεις να διασπάσεις την άμυνα μόνο με επθέσεις από κέντρο
    ♣----------------------------------------------------------------------------♣
    [First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
    -->Team Showcase<--
    [Second team] Angry Sheep FC

Newbie
    καλησπερα!! ειμαι νεος στο top eleven 20 πειτε μου καμια συμβουλη για συστηματα κλπ..ευχαριστω!!

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast