Ισα ίσα. Υπάρχουν counters. Και δεν ειναι 1 αμυντικός. Ειναι illegal .δεν το κανει save. Ο αλλος είναι Dr απλα ειναι πολυ ψηλα και λειτουργεί σαν ml .
Top Eleven YouTube channel:Miltiadis K
Ισα ίσα. Υπάρχουν counters. Και δεν ειναι 1 αμυντικός. Ειναι illegal .δεν το κανει save. Ο αλλος είναι Dr απλα ειναι πολυ ψηλα και λειτουργεί σαν ml .
Top Eleven YouTube channel:Miltiadis K
For official in-game help please refer to Top Eleven Support here.
I upload top eleven content on my YouTube Channel.
Νομίζω ότι όποιος προσπαθεί να μείνει σεζόν, το βλέπει αυτό σε κάθε παιχνίδι.
Βάζω παίκτες σε συστήματα ότι νά'ναι και εκτός θέσης και πολλές φορές με το ζόρι χάνω τα παιχνίδια απέναντι σε ίσους ή λίγο κατώτερους αντίπαλους.
ευχαριστω πολυ για τα τιπ !![]()
Αντιμετωπιζω αυριο αυτον τον τυπο για το πρωταθλημα ο οποιος ειναι πρωτος και αηττητος και παιζει μονιμα 4-3w-1-2
Ποιοτικα ειμαι λιγο καλυτερος του,αλλα το 4-3w-1-2 ειναι απ'οσο εχω διαβασει ενα δυσκολοκαταβλητο συστημα.
Σκεφτομαι να κατεβω ετσι.Θεωρω οτι σημαντικο ρολο μπορει να παιξει ο AMC μου,γιατι αυτος παιζει χωρις DMC.Εχει βεβαια 2 DC απεναντι σε 2 δικους μου επιθιτικογενεις.Πολυ μεγαλη δουλεια για την ομαδα του,κανει ο ML του που μαλλον ειναι απο τον κυνηγο.
![]()
Θα με βοηθουσαν οι αποψεις σας.
Καλησπερα παιδια εγω παιζω ενα καπως διαφορετικο συστημα... με καλυτερους αντιπαλους παιζω αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet και με χειροτερους αντιπαλους αυτο Imgur: The most awesome images on the Internet μπορει καποιος να μου πει μια γνωμη και αμα γινεται να κανω κατι καλυτερο?
Κάποιες προτάσεις είναι να βάλεις πίσω βελάκια και στους 3 αμυντικούς αλλά και στον αμυντικό χαφ. Επίσης μην είσαι των ακραίων νοοτροπιών! Βάλε "αμυντική" στους μεγάλους αντιπάλους και "επιθετική" στους μικρούς. Τα "πολύ αμυντική/πολύ επιθετική" μπαίνουν σε ειδικές περιπτώσεις.
Κάποιες άλλες συμβουλές τώρα θα είναι πιο ειδικές (ανάλογα τον αντίπαλο) για το αν θα παίζεις από τα πλάγια ή από τον άξονα, για τον αν θα βάλεις μαν του μαν ή ζώνη, αν θα βάλεις οφσαιντ κλπ. Αν χρειαστείς συμβουλή συστήματος για συγκεκριμένο ματς θα μας το παραθέσεις αναλυτικά με νέο thread ή σε ένα παρόμοιο παλιότερο.
Εγώ παίζω το 4-4-2 αλλά ε ρόμβο πως σας φαίνεται ?
♣----------------------------------------------------------------------------♣
[First team] Clover 13 - Panathinaikos FC Legends
-->Team Showcase<--
[Second team] Angry Sheep FC
καλησπερα!! ειμαι νεος στο top eleven 20 πειτε μου καμια συμβουλη για συστηματα κλπ..ευχαριστω!!