38Likes
-
Apprentice
Λοιπόν είναι γνωστό οτι κάθε σεζόν τα πράγματα αλλάζουν άρδην στο παιχνίδι, ένα σύστημα απο μόνο του δεν μπορεί να σταθεί με τις ίδιες οδηγείες εφ ορου ζωής, γι αυτό πάντα ακόμα και στο παιχνίδι σας θα έχετε παρατηρήσει οτι κάνετε μικροεπεμβάσεις κάθε σεζόν είτε στις μπαλιές, είτε στην ανάπτυξη, είτε σε άλλους παράγοντες. Δεν είπα οτι αλλάζετε όλες τις εντολές, απλά γίνονται μικροενέσεις και πάντα με γνώμονα το τι έχεις απέναντί σου. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ ιδιοτροπο σύστημα που αν δεν το προσέξεις είναι καταστροφή. Το έχω γράψει και θα το λέω πάντα, σε λάθος χέρια είναι το πιο άχρηστο σύστημα που υπάρχει. Λόγω του οτι είμαι αρκετά χρόνια στο παιχνίδι κάποτε έτυχε να πέσει στα χέρια μου ένα βίντεο για το συγκεκριμένο σύστημα το οποίο έχει σβηστεί απο το διαδικτυο, πάνε και 5 χρόνια απο τότε. είχα γράψει όμως τι έλεγε σε ένα notepad γιατί ενώ έδειχνε πετούσε και τίτλους με συμβουλές απο κάτω. Η πρώτη συμβουλή ήταν όλοι οι παίχτες να ειναι πάνω απο το 92%......! κανείς πιο κάτω. Στην αρχή είπα, μαλακίες. Ελα όμως που δεν ήταν. δοκίμασα συστήματα πολλά σε φιλικά και πρωταθλήματα αυτό ήταν το μόνο που έχανε απ όλους όταν το έβαζα και ήταν οι παίχτες μου στο μέσο και λίγο παραπάνω. Μετά έλεγε οτι δεν χρησιμοποιείς ποτέ επιθετική νοοτροπία, έγραφε οτι ο επιθετικός όμως δεν σκοράρει και σκοράρουν κατα ριπάς οι πλάγιοι επιθετικοί. Η μοναδική περίπτωση έλεγε που σκοράρει ο επιθετικός είναι όταν διαλέξεις μακρινές μπαλιές απο το κέντρο. Αυτή ήταν η δεύτερη version - εκδοχή του συστήματος, δηλαδή αμυντικά αλλά αντί κοντινές και πλάγια , μακρινές και κέντρο , τα υπόλοιπα όπως τα έχω στο πρώτο ποστ. Τότε μπόνους δεν είχε, εγώ τώρα χρησιμοποιώ με τους αδύνατους κατοχή και με τους δυνατούς άμυνα φούλ. Θέλει υπομονή, απο εκεί και πέρα συμφωνώ απόλυτα με τον nihio οτι το παιχνίδι σου παίρνει με το έτσι θέλω αγώνες τσάμπα και βερεσέ. Απλά πιστεύω οτι είναι μακράν ένα απο τα καλύτερα και πληρέστερα συστήματα.