Results 1 to 10 of 68
Like Tree38Likes

Thread: 4-1-2-2-1 Αν το μάθεις είσαι Βασιλιάς!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Γιατι εδω και 2 χρονιες βασιστηκα στα λεγομενα του Γιαννη και με δικαιωσε σε αυτο που λεει συμφωνω απολυτα. Σημερα μετα την σπουδαια νικη ειμαι +3 απο τον 2ο και τον εχω στην διαφορα αρα μια νικη και το πηρα. Κατακτηση του κυπελλου πραγματικα πολυ ευκολα( ουτε εγω δεν το περιμενα) και η μονη απογοητευση το nivea που επεσα επιτηδες στην 3 θεση απο το τσ.λ αλλα εχασα. Ομως εκει ειχα +1 λεβελ αντιπαλους και παλι τον ειχα αλλα οταν εχεις εναν αντιπαλο +1 λεβελ υπαρχει φαβορη κακα τα ψεματα. Οταν δε το συστημα δεν απεδιδε το αλλαξα για λιγο και με δικαιωσε και αυτο. Ειναι νομος οχι στο τοπ ελεβεν μονο, αν παντα παιζω με το ιδιο συστημα και με τις ιδιες τακτικες που τις αλλαζω συχνα θα μου κανει νερα. Μολις αρχισανε τα νερα το αλλαξα. Στο τελικο κυπελλου πηγα με διαφορετικο συστημα κερδισα 2-0 και μπορουσα να βαλω και αλλα. Και δεν εχω ομαδαρα ουτε μπαινω στα παιχνιδια μου γιατι δεν θελω να χαλαω τοσο χρονο στο παιχνιδι αλλα κερδιζω.
    Αυτο που εχει το συγκεκριμενο συστημα ειναι οτι δεν χανει,. Είναι η 2 season που το εφαρμοζω και χανω μια στο τοσο. Στο πρωταθλημα αυτην την season εχω 1 ηττα ενω στην περασμενη σεζον ειχα κανει 2 ηττες.
    Αρα ως συνοψη το συγκεκριμενο συστημα με σωστη τακτικη ειναι παρα πολυ καλο. Δεν ειναι τελειο γιατι θεωρω οτι κανενα συστημα δεν ειναι τελειο αλλα ειναι ενα απο τα καλυτερα συστηματα του τοπ ελεβεν.
    Nick Lizas and dragonomicon like this.

Newbie Tvogia's Avatar
    Παιδιά,καλησπέρα!Νέος στην παρέα σας και ευγνώμων γιατί μετά από 4 χρόνια που ασχολούμαι με το παιχνίδι ανακάλυψα ότι...δεν ξέρω τίποτα.Οι παρατηρήσεις και οι συμβουλές σε όλα τα πεδία του forum μού άνοιξαν τα μάτια!Στο προκείμενο:είπα να δοκιμάσω το εν λόγω σύστημα ακολουθώντας τις οδηγίες που διάβασα.Μετά από 6 αγώνες αήττητος απλά προσκυνώ.Στην πορεία θα ανεβάσω και φωτό από πού ξεκίνησα και πού βρίσκομαι!Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αφιερώνουν αρκετό χρόνο για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παιχνιδιού!

Addicted Tesla's Avatar
    Quote Originally Posted by Tvogia View Post
    Παιδιά,καλησπέρα!Νέος στην παρέα σας και ευγνώμων γιατί μετά από 4 χρόνια που ασχολούμαι με το παιχνίδι ανακάλυψα ότι...δεν ξέρω τίποτα.Οι παρατηρήσεις και οι συμβουλές σε όλα τα πεδία του forum μού άνοιξαν τα μάτια!Στο προκείμενο:είπα να δοκιμάσω το εν λόγω σύστημα ακολουθώντας τις οδηγίες που διάβασα.Μετά από 6 αγώνες αήττητος απλά προσκυνώ.Στην πορεία θα ανεβάσω και φωτό από πού ξεκίνησα και πού βρίσκομαι!Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αφιερώνουν αρκετό χρόνο για να ανακαλύψουν τα μυστικά του παιχνιδιού!
    Καλώς ήρθες φίλε, θα χαρούμε να ακούμε καθημερινώς τα νέα σου!
    Tvogia likes this.
    In Tesla FC's club we fight for glory in our fields. Our mission is a wealthy, yet promising team,
    that spreads its ideas beyond the horizon and leads our spirit to the victory.

• A.E.K. FC
      | seasons 01 -> 37 |

• Tesla F.C.
      | seasons 38 -> 67 |

• Dragons F.C.
      | seasons 68 -> 75 |