Γιατι εδω και 2 χρονιες βασιστηκα στα λεγομενα του Γιαννη και με δικαιωσε σε αυτο που λεει συμφωνω απολυτα. Σημερα μετα την σπουδαια νικη ειμαι +3 απο τον 2ο και τον εχω στην διαφορα αρα μια νικη και το πηρα. Κατακτηση του κυπελλου πραγματικα πολυ ευκολα( ουτε εγω δεν το περιμενα) και η μονη απογοητευση το nivea που επεσα επιτηδες στην 3 θεση απο το τσ.λ αλλα εχασα. Ομως εκει ειχα +1 λεβελ αντιπαλους και παλι τον ειχα αλλα οταν εχεις εναν αντιπαλο +1 λεβελ υπαρχει φαβορη κακα τα ψεματα. Οταν δε το συστημα δεν απεδιδε το αλλαξα για λιγο και με δικαιωσε και αυτο. Ειναι νομος οχι στο τοπ ελεβεν μονο, αν παντα παιζω με το ιδιο συστημα και με τις ιδιες τακτικες που τις αλλαζω συχνα θα μου κανει νερα. Μολις αρχισανε τα νερα το αλλαξα. Στο τελικο κυπελλου πηγα με διαφορετικο συστημα κερδισα 2-0 και μπορουσα να βαλω και αλλα. Και δεν εχω ομαδαρα ουτε μπαινω στα παιχνιδια μου γιατι δεν θελω να χαλαω τοσο χρονο στο παιχνιδι αλλα κερδιζω.
Αυτο που εχει το συγκεκριμενο συστημα ειναι οτι δεν χανει,. Είναι η 2 season που το εφαρμοζω και χανω μια στο τοσο. Στο πρωταθλημα αυτην την season εχω 1 ηττα ενω στην περασμενη σεζον ειχα κανει 2 ηττες.
Αρα ως συνοψη το συγκεκριμενο συστημα με σωστη τακτικη ειναι παρα πολυ καλο. Δεν ειναι τελειο γιατι θεωρω οτι κανενα συστημα δεν ειναι τελειο αλλα ειναι ενα απο τα καλυτερα συστηματα του τοπ ελεβεν.

38Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote