Results 1 to 10 of 234
Like Tree6Likes

Thread: Top Eleven Polska (Poland)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Cały czas toczy się tez otwarta dyskusja czy oglądać lub tez nie mecze... mam przed sobą trudny mecz w pucharze, przeciwnik nieznacznie ale silniejszy ( mecz jutro), manager aktywny. Pierwszy mecz u mnie zakończył się remisem 1-1. W ciemno obstawiam ze będzie remis 2-2 lub wyżej Tz mój awans. Mecz obejrzę ale z drugiego konta i zrobie screeny.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Newbie
    Taka sytuacja
    nie grałem w t11 parę miesięcy, wracam, a tu wszyscy piłkarze po 32, 33, 34 lata i wszyscy kończą karierę.
    kupiłem paru zawodników po 18, 20 lat, ale jedenastki z nich nie złożę, a sezon powoli się kończy.
    co teraz? nie wiem dostanę juniorów czy jak? dodam,że jak coś to placówki do juniorów mam na 2 poziomie więc jakoś tam działa.
    co się stanie???
    z góry dzięki za odpowiedź

Newbie treneiro's Avatar
    Quote Originally Posted by WschódSpójnia View Post
    Taka sytuacja
    nie grałem w t11 parę miesięcy, wracam, a tu wszyscy piłkarze po 32, 33, 34 lata i wszyscy kończą karierę.
    kupiłem paru zawodników po 18, 20 lat, ale jedenastki z nich nie złożę, a sezon powoli się kończy.
    co teraz? nie wiem dostanę juniorów czy jak? dodam,że jak coś to placówki do juniorów mam na 2 poziomie więc jakoś tam działa.
    co się stanie???
    z góry dzięki za odpowiedź
    Nikt chyba nie wie, oprócz twórców gry powiadom, co się wydarzyło w każdym razie.

ril
    ril is offline
    Newbie
    Witam !!!
    Łatwiej mi tutaj opisać jeżeli jest osoba, która zna odpowiedź na poniższe pytanie to poproszę a jeżeli nie to może znajdzie się ktoś kto przekaże do działu wsparcia.

Gra na telefon (android) rozrosła się do dużego rozmiaru. U mnie pokazuje ok. 1,74 GB. Pojemność telefonu ma swoje ograniczenia.
    Nie mogę przerzucić nawet małej części danych na kartę "zewnętrzną" (64GB) zainstalowaną w telefonie. W innych programach możliwe i stosowane.

Czy jest metoda, planuje się możliwość zmniejszenia ilości danych, możliwości przeniesienia części danych na kartę "zewnętrzną" ?

Próbuję się zalogować przez stronę www ale na razie bezskutecznie.

Z góry dziękuję za pomoc w postaci np.: "wymień telefon".

Dane dot. telefonu:
    Samsung J3 (2016)
    Pamięć wewnętrzna 8 GB.