Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil 19 yaşında 79 tokenlik önerilerden bir tane al 6-7 sezon rahat olursun. tamam önerilerin çıkmasını bekliyorum alacağım bir tane kaleci. Teşekkürler.
Originally Posted by jakop_b tamam önerilerin çıkmasını bekliyorum alacağım bir tane kaleci. Teşekkürler. Birde kondisyonların birikirse bir oyuncuna uygula en çok forvetine özellikle 7-8 yıldız yapmaya çalış başarı sağlarsın.
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Birde kondisyonların birikirse bir oyuncuna uygula en çok forvetine özellikle 7-8 yıldız yapmaya çalış başarı sağlarsın. Forvet icin hangi antreman gerekli gelistirmek icin. Bir de kondisyon paketi kazanmak icin ne yapabiliriz.
Originally Posted by jakop_b Forvet icin hangi antreman gerekli gelistirmek icin. Bir de kondisyon paketi kazanmak icin ne yapabiliriz. Günlük video izleyip yapabilirsin.Hücuma yönelik olanları seç ve Facebook üzerinden bana ulaşabilirsin.
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Günlük video izleyip yapabilirsin.Hücuma yönelik olanları seç ve Facebook üzerinden bana ulaşabilirsin. Tamam bi deneyeceğim bakalım ne kadar geliştirebilcem. Facebook dan istek gönderdim bu arada.
Last edited by jakop_b; 05-17-2017 at 12:38 PM.
Forum Rules