Results 1 to 10 of 32
Like Tree5Likes

Thread: Bunu kim açıklayabilir?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Bu duruma rağmen lidermişsin ama!!....birde tam tersini düşün sen para Zaman ve token harcıyorsun karşındaki hiç bir şey yapmıyor yani maçlarını izlemiyor,takımı senden çok çok güçsüz ama bu halde bile sen ne yaparsan yap gelip seni yenebiliyorlarsa işte asıl can sıkıcı olan, adaletsiz olan oyundan soğutan budur kardeşim ...bende bu konuda defalarca şikayet veya memnuniyetsizlik olarak yazdım ama maalesef bi tarafına takan yok...

Apprentice
    Quote Originally Posted by Ayhan Cıbır View Post
    Bu duruma rağmen lidermişsin ama!!....birde tam tersini düşün sen para Zaman ve token harcıyorsun karşındaki hiç bir şey yapmıyor yani maçlarını izlemiyor,takımı senden çok çok güçsüz ama bu halde bile sen ne yaparsan yap gelip seni yenebiliyorlarsa işte asıl can sıkıcı olan, adaletsiz olan oyundan soğutan budur kardeşim ...bende bu konuda defalarca şikayet veya memnuniyetsizlik olarak yazdım ama maalesef bi tarafına takan yok...
    Oyunun kazananı nasıl bir algoritma ile belirliyor çözemedim. Antreman günde 4 kez. Morallari ve kondisyonları full olmasına rağmen yani neye göre bir algoritması var anlamıyorum.Sistem sanki maç başlamadan kazanan bu diyor gibi geliyor bana.