Sinoćnom pobjedom u pretposljednjem kolu grupne faze Lige Šampiona obezbjedili smo 1. mjesto u grupi.
1. 2. (Ja) i 3. imaju isti broj bodova i večeras igramo protiv trećeplasiranog.
Sinoćnom pobjedom u pretposljednjem kolu grupne faze Lige Šampiona obezbjedili smo 1. mjesto u grupi.
1. 2. (Ja) i 3. imaju isti broj bodova i večeras igramo protiv trećeplasiranog.
Očekivano sam roknuo sinoć. Lik pratio ja ne i pobedio:
Današnji derbi kola:
![]()
Da poludis. Imam dosta tesku ligu a ove sezone mi sa jakim ekipama bas ne ide, i svaki bod je vrijedan ako zelim osvojiti titulu, i onda napravim takvu glupost koja ce me mozda kostati titule. Nisam mogao danas pratiti mec, no planirao sam danas da dam crvene kofercice za jednog ozlijedjenog MC-a koji je ujedno i skaut i jedan od najboljih igraca, no zaboravio sam, a posto nisam mogao pratiti mec igrao mi je lik kojeg ove sezone sigurno vise ne bi uvrstavao u igru i naravno izgubio sam 3 boda kod kuce protiv direktnog rivala za titulu.
Sad je stanje na tablici ovakvo
![]()
Prva utakmica jučer nije dobro završila. Ali ima još dugo do kraja Lige. Vidio sam da se lik namudio, kupio par odličnih igrača i ušao minus od četiri milje.Valjda će se izvući iz tog tokenima, ili će mu igrači ići na prodaju.
Zato su druge dvi utakmice završile dobro. Prva u Ligi prvaka jučer, di sigurno prolazimo, 99% kao prvi.
I danas u Ligi protiv solidne momčadi doma, sigurna pobjeda.
Držimo se dobro u borbi za prvo misto, jedini je poraz u gostima od prvog konkurenta, za koji će dobiti porciju kad dođe na Poletov stadion.
![]()
Last edited by DakAfcB; 02-22-2014 at 06:11 AM.
U odlucujucoj utakmici za prolaz u Ligi prvaka izvucen je bod sa kojim smo kao drugoplasirani prosli dalje.
![]()
stanje posle 6 kola
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО