Pa ko nam je to pobedio u derbiju? :-)
Pa ko nam je to pobedio u derbiju? :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Danas je igran jos jedan veliki derbi protiv starih rivala. U ovih 10. sezona danas smo prvi put igrali sa taktikom 4-4-2 od koje inace zaziremo..
Dobro smo poceli i kontrolirali smo mec i napokon poveli u 41.minuti.
U drugom poluvremenu smo se dosta ispromasivali i vec su me uhvatile crne misli, kad ne dam i drugi gol obavezno primim jedan, vec par puta ove sezone smo remizirali na taj nacin. No prednost povecavamo u 79. minuti i kad smo mislili da je sve gotovo...sipak, odmah u 80. minuti primamo pogodak, cisto da ne bi mogli mirno privesti ovu utakmicu kraju. No uspijeli smo izdrzati i ostvariti veliki i vrijednu gostujucu pobjedu.
Hvala mojim vjernim navijacima
Po ljestvici se sada vidi da nas je 3.ostalo u igri za tituli, sutra imam jednu laksu utakmicu dok 2. i 3. plasirani igraju medjusobno, jedan remi bi mi bas lijepo legao
Last edited by Aleksandar Ilok; 03-29-2014 at 07:39 PM.
Nakon crvenog kartona i penala, tj. gola za protivnika već sam mislio da je opet red na katastrofalan rezutat protiv baš slabije ekipe, ali eto došlo je sve na svoje do kraja utakmice.
Nagradna igra u toku...pogledajte opsirnije...
Nagradna igra
Ne komentarišem Arsenal ovih dana jer smo u kanalu ove sezone totalnom. Cepaju nas svi redom
Doveo neke nove face:
Spremaj tim za sledecu sezonu,cepaj hard trening i samo budzi skilove...
Ma skilova ima na pretek
Ocene su problem
Pa podeli im skilove,dzaba ti stoje sa strane ako im ne budzis...