Pisao sam veliki izvjestaj, najveci do sad.. no progutalo mi post i evo sad kratki pregled

Velika pobjeda u ligi danas, i to nakon sto smo imali 1-0 u 17.minuti ostajemo bez igraca manje ali nas golman brani penal. No iskreno mislio sam da ce nas pojesti a mi u 38. povecavamo prednost a u 55. dajemo jos jedan gol i rjesavamo mec. Protivnik je dosta jaci od mene kao sto ste mogli vidjeti, prosto nevjerovatno kako smo uspjeli i to sa igracem manje.

U ligi i dalje 100 postotni

Hvala mojim vjernim navijacima

A onda ogromno razocarenje u kupu...u gostima sam izvukao 1-1 i ovo je trebalo biti rutinski prolaz..jaci sam, imao sam navijace, on je neaktivan..ali zavrsilo je 2-2 i ispao sam, hebeno prokletstvo kupa se nastavlja..

Ali bilo je i tu mnogo drame, gubio sam 2-0 na poluvremenu a u drugom dijelu zabijam drugi gol i nada je zivjela do samoga kraja no nismo zabili gol..

Jako smo razocarani ovim ispadanjem, nadam se da to nece utjecati na moral nasih igraca, mada ovo ispadanje stvarno boli, ne sjecam se kad smo ovako dobro igrali, htjeli smo proci batrem 4 runde i ostvariti najbolji rezultat ikad u kupu no eto...ne znam sta reci