nakon jucerasnje golijade nad slabim klubom i danas je trebala bit golijada jer igrali smo jutros u gostima sa slabim klubom te pobjedili 1:4 ali opet nam slab igrac zabio gol i to sa 2 zvezde al ne sa duplog kornera vec normalno izveden korner i gol ali u 19 min domaci igrac sa 2 zvezde prolazi moje igrace i dobiva kazneni udarac a ovaj moj zuti karton ali na svu srecu moj je golman obranio te nije realiziran pogodak i onda kad sam vodio 3:0 zabiju mi za 3:1 u 81 min iz tog kornera ali na kraju zabijemo gol u 86 min za 1:4 to opce nebi trebali zabijati to slabi igraci gol nego bez golova ali ovaj je imo samo 12 igraca trebalo je bit registrirano 3:0 za mene a ipak smo igrali a recimo drugi nisu igrali automatski im je registriralo 3:0 za njih ali nemojmo se s tim zanemarivat nego vazno da je pobjeda tu i kolo prie kraja imamo titulu osiguranu jos samo potvrdit sutra doma sa slabom ekipom i ode titula na anfield opet mi smo 1 igrali tako da ove ostale utakmice se igraju posle 16 sati
statistike
ovaj igrac mi je zabio s dve zvezde
pretposljednje 25 kolo jos sutra i gotov je 27 nivo te prelazimo u 28 sa osvojenom titulom
cestitke
nego ako mozes, lupi nekada neki zarez ili tacku cisto da lakse procitam sta napises
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)