Pobeda u Ligi od 2:0 protiv dostojnog protivnika uz povredu na 3 dana od koje je nas ST izlecen i spreman je za osvetu u Kupu FK nićMa-i, jurimo 2:1 poraz kod kuce da mu oderemo ne samo kozu, nego i da ga ocerupamo sve
Pobeda u Ligi od 2:0 protiv dostojnog protivnika uz povredu na 3 dana od koje je nas ST izlecen i spreman je za osvetu u Kupu FK nićMa-i, jurimo 2:1 poraz kod kuce da mu oderemo ne samo kozu, nego i da ga ocerupamo sve
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Ponovo jako teška utakmica, i ponovo minimalan poraz.Liga je i više nego teška, sve ekipe su i dalje u igri za prolaz u veći rang.Ja ću se boriti do samog kraja da zauzmem što bolje mjesto, ali kako je krenulo ne gine mi 14. pozicija.
Statistika meča:
Tabela:
Portugalci su zauzeli cijelu ligu, i svi se međusobno prate, biće prava borba sa njima do kraja sezone, do sada su oni izlazili kao pobjednici jer imaju znatno jače ekipe.
http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html
Last edited by munchen; 09-02-2014 at 06:23 PM.
u kupu smo jutros minimalno porazeni i to doma protiv silentboba 0:1 nakon duplog kornera ukupno 2:2 ali zbog gola u gostima idemo u osminu finala kupa
statistike
u ligi danas pobjeda u gostima protiv slabog protivnika koji opet zabija 1 gol na kraju smo 1:3 pobjedili luciana lonut fc
statistike
tabela 8 kolo
moze pomoc ? kako protiv ovoga ? Screenshot by Lightshot
Probaj 4-1-3-2 (usko)
Evo pre sat vremena se zavrsi i Kup, kako 2. runda, tako i za nas uopste, igrali smo protiv 4-3-3 sa nasom uobocajenom 4-1-4-1 koja bi trebalo da je dobije, bio sam jaci, i izgubio 1:0 :'(.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Kako bi vi igrali protiv ove formacije?
Aco ja bih isto 4-1-3-2 usko
Da znas da sam na tu pomislio kad sam vidio sredinu i kad sam se sjetio da mi je ta postava onomad donijela naslov
On je moj najveci konkurent od pocetka igrice, nismo od 10. sezone bili skupa, uvijek ulaze puno i uvijek ima jaci tim od moga, u 9. i 10. sezoni sam ipak bio ispred njega jer je uvijek u pocetku kiksao pa bi se odvojio, no ove ne vjerujem, vec ima 3 boda vise od mene pa se moze reci da je sutrasnja utakmica presudna, ako ode na 6..(ili vise, mene veceras ceka tekma protiv jakog protivnika) to cu tesko nadoknaditi.