Konacno jedna 10+ pobeda, ali ocekivana, a danas igramo najtezu utakmicu sezone, a mozda i karijere, sa vrlo slicnom po kvalitetu, a ipak teskom ekipom.
Konacno jedna 10+ pobeda, ali ocekivana, a danas igramo najtezu utakmicu sezone, a mozda i karijere, sa vrlo slicnom po kvalitetu, a ipak teskom ekipom.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
dobio sam ponudu za ovog igraca u iznosu od 109 milijuna i 0 tokena,nisam dugo dobio ponudu pa me zanima koliku da stavim vi imate vise iskustva od mene po pitanju pregovora
jesenja titulaa :-)))
#J#Đ#A#
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ovog da uvaljaš za 5 tokena teško, a onog od 19 godina bih prodao za 3-4 tokena.
Ipak smo izvukli jako veliki bod na gostovanju protiv jačeg protivnika
Tabela prve polusezone.Trebat' će nam dosta više sreće da bi do kraja sezone zauzeli to ciljano 7 mjesto
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
u ligi pobjeda danas doma pobjedili smo fc napredak 4:1 iako su mi opet zabili gol pred kraj prvog poluvremena ali u drugom smo odmah zabili i odlazimo s 3 boda.kasnije igramo ligu sampiona u gostima protivnik je ssv walberberg Nijemac neki samo 155 jak ali ni on nema koga mjenjat u rezervi jer mu igraci imaju 2 zvezde ili 3 nadamo se pobjedi u prvoj utakmici osmine finala lige sampiona
statistike
tabela 13 kolo
Ovde smo izvukli maksimum maksimuma. Ispašćemo ali nemamo za čim da žalimo