Last edited by Steppenwolf; 09-09-2014 at 02:07 PM.
Jos jedna vrlo lagana, opustajuca pobeda pred vecerasnji derbi cetvrtfinala LS, i to ne kazem zbog toga sto ja igram tu nego i zato sto su to dve ekipe vrlo ujednacene, a i vrlo je zanimljivo zbog minimalne pobede koju smo izvojevali u gostima, i pretpostavljam da ce se igrati, odnosno sutirati penali, ali isto tako se i nadam da do toga nece doci.
Last edited by Урош Уки Миленковић; 09-09-2014 at 04:36 PM.
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Pa kad me pobedio 2:1, al vraticu mu, imam bolji tim od tad, ima da pukne samo tako
Sezona 3, Nivo 3
Omega FC
u ligi danas pobjeda u gostima protiv slabog domacina samko pobjedili smo 0:4 a moglo je bit i vise golova al nema veze glavno da pobjeđujemo kasnije igramo uzvrat lige sampiona doma protiv ssv walberberg igramo na pobjedu i imamo gol u gostima koji bi mogo bit presudan u utakmici no vidjet cemo kako ce se odvijat utakmica
statistike
tabela 15 kolo
Odlična partija mojih momaka i pobjeda protiv skaut ekipe
Tabela, i više nego odlično 6. mjesto
Sutra jako teška tekma, takođe protiv znatno jačeg protivnika. I sutra ćemo dati sve od sebe pa ćemo vidjeti kakav će konačni ishod da bude.
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
#SVEEEEEEEEEEEEE #AAAAAAAAAAA
Last edited by munchen; 09-09-2014 at 06:35 PM.
Blamiranje u ligi.
Očekivan poraz u LŠ:
Tako je Nordeuse! Kad me jebes, jebi do kraja. Izgubili smo 4:1 u LS, i to kao domacini, a tamo smo pobedili 1:0. Slika. Govori. Sve.
Sezona 3, Nivo 3
Omega FC