Quote Originally Posted by t11_fan View Post
Ne znam kako tvoj "prijatelj" dolazi do tih tokena i kofera, to nisam ni spominjao. Nordeus je samo omogućio brže trošene tokena i kofera onim igračima koji ih imaju jako puno.
Koliko ja znam, nordeusu je u interesu da mi gledamo te reklame, kupujemo programe kojima su bonus nagrada tokeni itd. Vjerojatno korporacija koja želi nešto reklamirati ili agencija koja reklamira za njih se preko nordeusa pokušava domoći novih kupaca svoje robe ili usluge i pritom plati nordeusu neku proviziju jer im on pomaže proširit tržište/poslovanje, to je biznis, ništa novo. Da u kojem slučaju nordeusu smeta što igrači gledaju reklame, onda ih ne bi ni bilo.
Neće nitko propasti što pojedinci prikupljaju besplatnie tokene gledanjem videa, skidanjem ili kupovinom kojekakvih programa itd. Po mom mišljenju oni ne rade nikome nikakvu štetu. Ne znam zašto se igrači žale na njih.
nisam bio jasan do kraja, radi se o programu za hakovanje nakon cega igrac dobija 999 tokena, novca i brdo kofera svih vrsta sto slozices se ima za posledicu da igranje gubi smisao. ni meni ne smeta kada dobijemo malo besplatnih tokena preko videa, reklama i instaliranjem programa... :-)