View Poll Results: Da li vam se dopadaju osobine igre i izgled Top Eleven 2015?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Da, svidja mi se

10 24.39%
  • Ne, ne svija mi se

12 29.27%
  • Mora jos da se poradi

19 46.34%
Results 1 to 10 of 103
Like Tree89Likes

Thread: Top eleven 2015

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    Bre ako vam nije cilj doci do vrha onda ja bas i ne kapiram koja je poenta igranja,mozda cisto da citate komentare?
    Uz to,3 aktivna igraca na vrhu servera,nisam li napomenuo da cemo uskoro imati citavu ligu sa svim legendama?

@lespa
    Nema tu nikakvog varanja,niti je to moguce. Jednostavno postoji opcija da svakog dana skidas veliki broj kofera i to je ono sto ja upravo govorim,ali ljudi ne mogu da shvate.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Sre10 View Post
    Bre ako vam nije cilj doci do vrha onda ja bas i ne kapiram koja je poenta igranja,mozda cisto da citate komentare?
    Uz to,3 aktivna igraca na vrhu servera,nisam li napomenuo da cemo uskoro imati citavu ligu sa svim legendama?

@lespa
    Nema tu nikakvog varanja,niti je to moguce. Jednostavno postoji opcija da svakog dana skidas veliki broj kofera i to je ono sto ja upravo govorim,ali ljudi ne mogu da shvate.
    ti si car nema jaceg,bas to skidanje kofera cjelu noc i ujutro oko 9 sati,tokene neznam tocno vrijeme kad ima
    i onda se cude kako su timovi slabi ovo ono,pa nisu ni tvoji tu di jesu da si kuko nego si trazio i kemijo kako skinut sto vise sto brze kofera prije svega ali i tokena jel tako,a to znaci da pucas visoko,doduse ti si u BRUTALNOJ ligi tu nema dileme u svakom slucaju BIG RESPECT TEBRA