View Poll Results: Da li vam se dopadaju osobine igre i izgled Top Eleven 2015?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Da, svidja mi se

10 24.39%
  • Ne, ne svija mi se

12 29.27%
  • Mora jos da se poradi

19 46.34%
Results 1 to 10 of 103
Like Tree89Likes

Thread: Top eleven 2015

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie denzellozington's Avatar
    Igrac iz moje omladinske skole ima 2 zvezdice i ne treba mi nijedan token da potpise za mene, al zato igrac od 4 zvezdice i 21 godinu(i to je kao omladinac?!) trazi21 token za potpis ?? Pa 21 mu mamu nabij.. i njemu i developeru koji je to smislio ? Koji ce mi omladinska skola onda kad jeftinije prodjem na berzi. Sram vas bilo djubradi jedna gladna....

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by denzellozington View Post
    Igrac iz moje omladinske skole ima 2 zvezdice i ne treba mi nijedan token da potpise za mene, al zato igrac od 4 zvezdice i 21 godinu(i to je kao omladinac?!) trazi21 token za potpis ?? Pa 21 mu mamu nabij.. i njemu i developeru koji je to smislio ? Koji ce mi omladinska skola onda kad jeftinije prodjem na berzi. Sram vas bilo djubradi jedna gladna....
    i mene je to nerviralo u pocetku ali sad samo prodam besplatnog i teram dalje... jednom prilikom sam pomislio da dam 20 tokena reko mozda cu dobiti igraca koji ce dobijati 8-9 ocene ali srecom odustao sam od te namere. Evo jutros sam dobio igraca sa jednom zvezdicom a za drugog traze 24 tokena sto je suludo... prodao prvog i iskoristio kintu za sledecu investiciju... :-)