Prvi put u istoriji kluba osvajam ls.......n
Ove sezone osim ona dva grba nije bilo ništa novo na rasprodaji?
Zavrsna tabela:
Rezime sez:
Liga: Realno na zrebu sam izvukao pet sasvim jakih timova ostali neaktivni,krenulo je ok prosipanja bodova sa lakim protivnicima.
Medjutim dosla je serija utakmica sa jakim timovima i jedno vreme i plasman u ls doveden je u pitanje,ali u drugom delu sez sem poraza od treceplasiranog(koji ima jaci tim od mene) sve pobede,cak imam i dve pobede protiv prvoplasiranog.
Liga sampiona: Ujednacena grupa jedan tim iz viseg nivoa jedan neaktivan i jedan po meri,uglavnom verovao sam u prolaz ali kad su bili odlucujuci mecevi moji su pali u formi i po drugi put u karijeri nisam prosao grupu.
Kup: Kraj vec na pocetku.
Pobeda za kraj... ali mora Nordeus da mi unakazi ekipu povredama svaki put pred početak sledeće sezone... Prvo se Jakšić oporavio od povrede i već na prvoj utakmici se ponovo povredio... Pa se juče Faherty povredio na 11 dana... Pa sada Oprchal ulazi sa klupe i povrede ga, a tek se oporavio... Pa isti igrač povredi i Tjihongea koji je, takođe, ušao sa klupe, 10 dana povreda...
5 titula za FK Partizan, neočekivana... Tabela je nepotpuna, jer je Nordeus odlučio da se poslednja utakmica igra noćas u 1:16 (kladim se da će isti timovi imati kup utakmice rano u zoru, odmah posle restarta)... Imali smo najbolji napad i najbolju odbranu u ligi... U kupu smo ispali u pretkolu, a LŠ nismo ni igrali...
Borsi je napokon osvojio igračku triplu krunu, jer više nema na listi igrača koji su odigrali samo po jednu utakmicu i dobili devetke...
Odigrali smo samo 28 utakmica ove sezone... Na prvo mesto smo zaseli posle trećeg kola i nismo ga ispuštali do kraja...
Evo kako je bilo u sva tri takmičenja:
Tim:
Najbolji pojedinac:
Sve u svemu cilj je ispunjen
Sutra u nove pohode
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО