zavrseno sedmo kolo, zauzeo prvu poziciju i vec sada mogu reci da osvajam ligu. Naravno, nisu u pitanju menadzerske sposobnosti nego je farmovanjem napravljena zver od ekipe. prvi napadac ekipe Knezevic prvi strelac, prvi asistent i najbolje ocenjeni igrac lige.
za devet sezona igranja imam 9 trofeja: 4 lige, 4 lige prvaka i jedan kup. Ali priznajem bilo je kupovine tokena zbog bidovanja sa ludacima i kad se zainatim pa trosim bezveze tokene. naravno, neke stvari covek shvati sam ili mu drugi menadzeri sa foruma ukazu na iste kao sto je kupovina ujutru ili kupovina nordgen igraca zbog brzog razvoja itd... Vec dve tri sezone ne kupujem jer farmovanjem se sve dobija kao sto vrlo dobro znate...
Ligu je mozda i moguce i osvojiti bez pomoci jer se nekad upadne u grupu napustenih timova i par aktivnih ali slabih ekipa. Ali, ako je neko sa ovog foruma uzeo ligu prvaka ili kup bez bilo kakve pomoci BIG RESPECT za one koji su to uspeli.
sta mi bi da se ovoliko raspisem mora da je stephenwolf virus presao i na mene. salim se druze, uzivam u tvojim postovima. ti igraci kao da su pravi igraci a ne iz igrice... ;-)
![]()
Lš poraz,teško da ćemo proći grupu....
Liga pobjeda u gostima 0:3
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Nova veoma uvjerljiva pobjeda u ligi.
I pobjeda u ligi prvaka
![]()