Uzeli smo bod na
Tušnju protivniku koji će se boriti za titulu. Vjerovali ili ne ubio sam ga. Znači svih devedeset minuta ja imam posjed, moji pokušavaju šutevima on svaki put izblokira, 4 puta sam išao jedan na jedan i lopta je pogodila stativu i odbila se daleko ili su moji mentoli šutnuli preko gola. 3 dupla kornera su fulali ovi moji konji. Jednostavno sam zaslužio 3 boda ali ne možeš ti protiv nordeusa i njihove teorije. Svakoj ekipi se zaneda neka tekma u sezoni. Ali kod njih ti ekipa mora proc kroz period kada gubi bodove od botova, da uzima bodove najjacim ekipama, da prodje kroz period kada im se na svakoj tekmi povrijedi po jedan igrač, nekad i više, da dodje period kada ti pola ekipe ima crvene kartone, i sve to u jebenih 26 utakmica. Bravo nordeus !!!! Iskreno ja sam zadovoljan današnjim bodom s obzirom da je protivnik jači, ali kada pogledam statistiku, kada vidim šta su moji igrači sve fulali ovo je sramota.
#SviZaJednogJedanZaSve
Sutra protiv iste ekipe kao i ova danas što je bila, samo u gostima. Biće teško ali dat ćemo sve od sebe da barem bod uzmemo