Results 1 to 10 of 1231
Like Tree3810Likes

Thread: Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar

Totalno čudan meč u moju korist. Dajem gol jačoj ekipi sa igračem manje
    Ponovo crveni karton a uklizavanje mi na mekanom. u Zadnjih 5 tekmi 4 crvena kartona. Bravo nordeus, koji ste vi turboglupani !!! Majke mi strah me staviti uklizavanje na normalno ili tvrdo. Dobijat ću po dva crvenjaša po tekmi.

#SviZaJednogJedanZaSve

Sezona 65 - 5.April - Kako vam ide?-screenshot_1.jpg

Sutra protiv drugoplasiranog i ujedno najjačeg protivnika u ligi !
    Last edited by munchen; 04-13-2015 at 06:18 PM.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post

Totalno čudan meč u moju korist. Dajem gol jačoj ekipi sa igračem manje
    Ponovo crveni karton a uklizavanje mi na mekanom. u Zadnjih 5 tekmi 4 crvena kartona. Bravo nordeus, koji ste vi turboglupani !!! Majke mi strah me staviti uklizavanje na normalno ili tvrdo. Dobijat ću po dva crvenjaša po tekmi.

#SviZaJednogJedanZaSve

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	33 
Size:	39.8 KB 
ID:	42749

Sutra protiv drugoplasiranog i ujedno najjačeg protivnika u ligi !
    garantiram ti da crvene na tvrdo neces dobivat,jedino ako pljunes na drugog igraca ili slucajno dobijes 2 zuta sto je rijetkost i meni je to malo nelogicno al dobro
    ja na mekano redovnop crvene dobivao,na normal skoro nikad ali hrpu zutih dok na tvrdo stvarno rijetko karton dobijem i to nakon 5 opomena sudca

Visionary S
    Guest
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    garantiram ti da crvene na tvrdo neces dobivat,jedino ako pljunes na drugog igraca ili slucajno dobijes 2 zuta sto je rijetkost i meni je to malo nelogicno al dobro
    ja na mekano redovnop crvene dobivao,na normal skoro nikad ali hrpu zutih dok na tvrdo stvarno rijetko karton dobijem i to nakon 5 opomena sudca
    Znači uvijek tvrdo.

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Visionary S View Post
    Znači uvijek tvrdo.
    da tvrdo igraj

Rookie Gushter's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Potpisujem, ja evo već 17-etu sezonu u nizu igram isključivo tvrdo, ne sjećam se kada je netko od mojih igrača dobio izravni crveni, a i žuti nisu nešto prečesti. Dok sam igrao normalno dobivao sam mnogo veći broj kartona.