Quote Originally Posted by lespa View Post
najblaze receno, menadzer koji veruje u svoje mogucnosti. i treba tako. ali, povukao bih paralelu sa stvarnim fudbalom. naime, obicno prvak neke zajebane lige bude ekipa sa 3-4 poraza i jebem li ga 5-6 neresenih. a ti si napisao da imas u ligi niz od 30 tekmi bez poraza. E sad, ili si ti stvarno toliko dobar ili ipak to nisu toliko zajebane lige koje ti igras. jer, cak ces i ti priznati da bi izgubio bar jednu tekmu da ti je liga zajebana. Naravno, nije mi bila namera da ti solim pamet jer ipak postujem ti igras 40 i neki nivo a ja tek 11-tu sezonu tako da nemoj ovo shvatiti na pogresan nacin. cisto sam napisao moje misljenje. pozdrav.
ma nije mi bas laka liga,na 40+ levelima nema lagane evo ti primjerice LP ujutro igram sa likom 44 lvl,prosle sezone u ligi sam 5-6 neresenih imao na ruku mi je islo sto protivnici nemaju jaku klupu kao ja pa mi je lakse nadalje unutar 3-4 kvalitete su nam bili prvi timovi i bilo je drame,a bit ce i ove na ovim visokim levelima nije toliko presudan kvalitet prve postave koliko duzina klupe i taktika,na malom levelima dovoljno 5* igraci a da ne spominjem sta bi bilo da imas 11 skauta na recimo 11-om lvlu

naravno ne ljutim se ja ali znam da sam jak i dobar iskusan i to sve ali ako random ne zeli da uzmes naslov mos imat ti sve igrace sa 9* i nasapunjat ce te neki kokosar sa 4* prosjek tima