1638Likes
-
VIP
Službeni nacionalni paketi su na akciji, 27-29T za dres, 30 za "grb". Osobno mislim da bi bilo bolje da su stavili službene grbove nacionalnih nogometnih saveza, ali tko bi kupio grb HNS-a
(s obzirom na "ljubav" navijača i čelnika saveza).
Hrvatska, BiH, Engleska i Turska su na akciji.
Inače moji timovi imaju šarolike rezultate
Glavni tim u ligi je drugi sa 2 boda zaostatka iza prvog i prednosti ispred 5. U LP neće proći grupu, a u kupu u 1/8 finala ima prednost 1-2 iz gostujuće utakmice protiv vjerojatno neaktivnog tima s višeg nivoa. Današnja utakmica LP mi rezultatski gotovo ništa ne znači, ali biti će to statistički jubilej jer će moja obrana sad kompletno imati 200+ nastupa po igraču. Nana Johnson je na 199 pa će mu ovo biti 200. utakmica. Evo screenshot moje velike četvorke, 3 braniča i ST Yusoh koji su kralježnica mog tima sezonama. Pošto među statistikama igrača nema one za ukupan broj asistencija, našao sam podatak među statistikom kluba da je Yusoh u 175 nastupa ukupno zabio 130 golova i sakupio 115 asistencija.

FC Shakhtar je zvjer ove sezone, vodi u ligi s 26 bodova, +27 GR, vodeći u grupi LP sa 13 bodova (6 prednosti ispred 2.) i u kupu je slavio u 1/8 finala 1-3 u gostima
Celtic je toliko loš u ligi da će Limeni izgubit preostale živčane stanice :rolleys: 9. mjesto lige sa 14 bodova je do sad bila nepoznanica ovom škotskom velikanu, ali zato u LP brane čast sa 5 pobjeda i GR 24/2 a u kupu su ispali u 1/16 finala (3. runda)
Clermont je još i gori od Celtica, 11 bodova u ligi (Celtic u LP ima više hahahahaha), 10. mjesto, gol razlika -1, 7 utakmica bez pobjede. U LP je vodeći u grupi s 9 bodova, bod mu treba danas da osigura prvo mjesto grupe.
Ex top eleven player